7.11.07

I've got soul

Ligger repetisjon i sjela, eller ligger det i kroppen? Forutsatt at sjela er et annet sted, selvfølgelig. Jeg hakker rundt på repetisjonene for tida, så derfor lurer jeg.

Ikke at det er noe problem. Jeg strikker gjerne enda et par selbuvotter, jeg, enda et par 'Sea Mineral Mittens', enda en 'Soul'-lue. Sånt som er lite nok til å ha med på bussen til og fra jobben.
Det er garnet Tapestry fra Rowan denne gangen, en blanding av ull og soya. Allerede da jeg så det i Oslo tenkte jeg at det ville være vakkert til en 'Soul'-lue. Og det er så vakkert med det blanke fra soyaen, det ser nesten litt silkeaktig ut.

Både på veien fra flyplassen og til flyplassen i Oslo i forrige uke spotta jeg strikkere. Først en dame som satt og strikka hva jeg tror er en vaskeklut, eller kanskje en lapp til et lappeteppe. Den var lilla og mønstret i skyggestrikk (er det ikke det det heter når man bare bruker rette og vrange masker til å lage mønster?). Og så ei ung jente som strikka et grått skjerf (kanskje). Sist gang jeg var ute og fløy kom det ei dame bort til meg på flyplassen og lurte på om jeg hadde hatt problemer med å få strikketøyet mitt gjennom sikkerhetskontrollen. Det hadde nemlig ei venninne av henne fortalt henne så hun hadde ikke våget.
- Men er det et sted man trenger strikketøy så er det jo på flyplassen! som hun så korrekt stadfesta.

Maria forteller at hun får tårer i øya ikke bare når hun er lei seg, men også når hun ser noe vakkert, som dette økologiske garnet. På samme måte kan jeg også lett bli rørt over noe jeg opplever som veldig positivt. Som for eksempel når jeg spotter folk med strikketøy på offentlige kommunikasjonsmidler. Da blir jeg glad inni meg :D
Kanskje vi begynner å bli gamle, Maria ;)

6 kommentarer:

 1. Jeg syns det er godt at man kan få tårer i øynene når man ser noe vakkert eller blir rørt, uavhengig av om det betyr at man begynner å bli gammel eller ei.
  Jeg har prøvd et slikt soya garn. Jeg vet ikke om det er det samme merket som det du har. Jeg likte det kjempegodt, og som du sier er det noe med den fine glansen i garnet. Jeg gleder meg til å se hva du får utav det :-)

  SvarSlett
 2. Så nydelig garn!

  Jeg smiler nok heller enn å bli rørt over offentlig strikking, men jeg skjønner impulsen. Bare folk ikke gjør som den kvinnelige bussjåføren jeg støtte på for en 7-8 år siden. Hun skulle bytte med en annen sjåfør, og tok seg en runde bakover i bussen. Da hun oppdaget at jeg satt der og strikket, hylte hun ut i begeistring: Se her! SE HER! Her sitter det noen og STRIKKER!?! Ei UNG JENTE!

  Det glemmer jeg nok aldri. ;)

  SvarSlett
 3. Dette blir det spennende å følge med på! Soyagarn?! Det har jeg ikke prøvd, det skal jeg være på utskikk etter fremover;)
  Syns det er koselig å se andre enn meg som strikker når de er ute av huset...

  SvarSlett
 4. Så nydelig garn, Soul-luen er kjempefin! Takk for hilsen i bloggen min, hyggelig du likte lua!

  SvarSlett
 5. Det er merkelig. Her bor jeg 5 mil utenfor Oslo og så er jeg aldri i byen på shopping. I steden så ergrer jeg meg over mangelen på garnutvalg her i distriktet. Nå har jeg fått et spark bak så nå er jeg klar for et Oslo-raid. Takk til deg! Jeg gleder meg!

  SvarSlett
 6. Anonym12.11.07

  For et lekkert garn! Nydelige farger :o)
  Jeg vil også strikke flere Soulluer, de er jo så fine. Må bare finne mer spennende garn først.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...