10.7.07

Babyteppet Daniel

Mellom slagene av ledetråder til Mystery Stole 3 driver jeg med litt forskjellig. For eksempel prøver å gjøre ferdig babyteppet Daniel.

Som syntes valgte jeg til slutt å bruke det flerfargede garnet til kanting. Det var et vanskelig valg, og jeg er ikke en gang sikker nå på at jeg gjorde det rette. Men gjort er gjort, og jeg kan alltids lage et nytt seinere. Uten kanten.

6 kommentarer:

 1. Anonym10.7.07

  Så lekkert det teppet blir. Flotte farger du har satt sammen!

  SvarSlett
 2. Anonym10.7.07

  Veldig flott! Eg synes den fleirfarga kanten passa godt inn, eg(slett ikkje "klissete"!!) Fargane var kjempeflotte, og den fleirfarga kanten knytter alt fint saman.

  Heldig baby!! :)

  SvarSlett
 3. Daniel er heldig! Teppet er kjempefint :)

  SvarSlett
 4. Jeg simpelthen elsker den fargesammensetningen der!!!! Nydelig teppe!!!!=D

  SvarSlett
 5. Anonym22.7.07

  Surfa innom siden og her var det mye fint! Og når jeg leste at du var usikker på det flerfargede garnet, så måtte jeg bare skrive noen ord til deg. Det første jeg tenkte når jeg så teppet var; wow, for en fin fargesammensetning! Sjeldne farger å se, og det flerfargede garnet tok jo igjen fargene på rutene og bandt det hele sammen. Nei, dette var knallfint!!!
  Jeg kommer nok innom en annen gang også!

  SvarSlett
 6. Dette var herlige farger!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...