20.7.07

Alpakka er ikke for sokker. Og mer garn.

Enda jeg elsker å strikke med alpakka, og liker enda bedre å bære det, så har jeg nå funnet ut at det ikke er noe å satse på videre. For sokker altså.

Jeg er ferdig med sokkene 9 to 5 (se gratis mønster her). Og jeg likte veldig godt å strikke mønsteret, og det var helt greit, og det gikk fort, og garnet var deilig.
Men - det ble jo ikke de vakre sokkene jeg hadde sett for meg da ;/ Sokkene er rett og slett blitt klumpete i utseendet, og det kan jeg jo ikke ha noe av (jeg er klumpete nok om ikke klærne også skal være det).

Jeg strikket også på Victorian Lace Socks, i tynn alpakka. De har jeg rekt opp, da jeg så resultatet av 9 to 5-sokkene. Jeg skal prøve å finne noe mer passende. Kanskje dette garnet jeg bestilte hos Hand Painted Yarn etter å ha lest innlegget til Eva, kanskje det vil bli et fint sokkegarn?

Men i dag kommer ledetråd 4 i Mystery Stole 3, så nå blir det litt fin-strikk igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...