15.7.07

MS3 - ledetråd 3 ferdig. Og sokker.

Det blir lettere og lettere å strikke på Mystery Stole 3, det er mye som gjentas fra ledetråd til ledetråd. Denne gangen brukte jeg bare en kveld på ledetråd 3, cirka 50 omganger med mønster.
Som nevnt allerede, garnet passer veldig godt til dette sjalet, og mønsteret. Jeg savner heller ikke perlene som vi kunne velge å ta med.

Siden sjalet i MS 3 går så fort må jeg fylle bussturene til og fra jobben med andre pinneaktiviteter. For tida går det i sokker.


Begge strikkes i alpakka. Den blå er alpakka fra Drops, og den hvite er tynn alpakka, kjøpt på Husfliden. Og jeg syns vel den hvite kommer bedre ut. Alpakka var ikke rett garn til den blå (9 to 5), så neste gang prøver jeg et annet garn. Mønsteret til den hvite er den tidligere nevnte Victorian Lace Socks av Lorri Ann Romesberg.

3 kommentarer:

  1. I can see that you are busy with a lot of knitalongs. Unfortunately my language experience is rather limited so I am not sure what you are writing about. I am always a bit ambivalent about the 4 versus 5 needle thing in socks. I don't like navigating too many turns but I often use 5 needles to turn the heel. It just seems easier to put all of the gusset stitches on. The only thing I know for sure is that I don't like the 2 circular needles too much although magic loop is okay.

    SvarSlett
  2. Din MS3 blir verkligen fin!

    SvarSlett
  3. Nå har eg kosa meg med bloggen din, over ein kaffekopp. Eg kom over han i linkelista til ein anna blogg. Verkeleg mykje fint her.

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...