14.7.11

Strikker i regnværet sommersolen

Fordi jeg hadde glemt (?) å ta med meg nok strikketøy til Vestlandet bare måtte jeg innom Hifa for å kjøpe noe garn. Eh, noe ...(Følger du meg på Twitter veit du at det blei for 1800 kr!)

I hvert fall har det vært så pass dårlig vær denne uka at det har vært nødvendig, men siden jeg også er nerd tok jeg det med på kajakkturen til Lindåsslusene.


Det jeg strikker på er et eksperiment i 4-tråda Superwash fra Hifa. Jeg får komme tilbake til hva det blir hvis det blir noe av det.
Og siden jeg heller ikke hadde pinnestørrelse måtte jeg kjøpe nytt sett. Prym samarbeider med KnitPro med noen nye pinner som ligner akkurat på KnitPros, bortsett fra at kabelen er svart. Og - kanskje er pinnene noe spissere enn vanlige Harmony? Uansett, jeg kjøpte et par på Hifa og er kjempefornøyd så langt.

Fortsatt god sommer!

11 kommentarer:

 1. Du godeste - dette bildet fikk meg til å tenke på en svensk sketsj - riktignok var det ikke strikking det dreide seg om, men likevel... "på svåraste settet, ståande i en kanot".
  Strikking + padling må kunne kalles multitasking på høyt nivå! God sommer!

  SvarSlett
 2. Herlig bilde av deg!

  Angående Hifa og garnhandel må jeg si du ikke bedriver amatørshopping! Hifa har masse fint garn - nå bare litt mindre lager :)

  SvarSlett
 3. Ingenting som Vestlandet i sommarsol. Slettes ikkje så verst i regn heller. Det merkelege er at eg berre hugsar det gode været. Austrheim? Gulen?

  SvarSlett
 4. Hei!! Paddling og strikking-ikke den letteste kombinasjonen.....Jeg prøvde meg med strikketøy på kino igår, dessverre gikk de rett på filmen:-) 1800,- i garn-er det ikke derfor vi får feriepenger??? Jeg kjenner ikke til Hifa garnet-hva med en liten presantasjon?? Har de noe tynt som er bra?? AnneK:-)

  SvarSlett
 5. Det er på nettet en kan finne seg noen likesinnede :) Det høres litt ut som meg både i det å lett kunne ta av og ende opp med en litt høyere sum en opprinnelig tenkt når en skal kjøpe garn. Og i den nerdete padleren som må ha med seg strikketøy på tur, tross alt kan en jo ikke padle hele tiden. Håper dere hadde en fin tur i Lindåsslusene, ser ut som dere hadde godt vær og det hjelper jo godt på. Vi hadde en flott flott tur der for noen år siden.

  SvarSlett
 6. Annepålandet, he, he ;)

  Marit, det er det eneste jeg er proff på, garnshopping. Jeg er redd jeg snart har et helt rom fylt med garn. Fylt i betydningen: Ikke mulig å komme inn lenger!

  Mette, Lindås, 2 cm unna Austreheim. Vi leide kajakk en hel dag - med årer og vester - for 150 kr!

  Barbro, mannen og jeg er verdens mest fornuftige mennesker med både plan b og c, men det var nok litt dumt av oss å padle gjennom og utafor slusa, vi var der akkurat da vannet strømma ut og måtte virkelig jobbe hardt for å komme inn igjen. Jeg dukka (frivillig) også, og kjente at strømmen virkelig tok tak i meg - litt skummelt faktisk. Men det var vakkert, vi var heldige med været og ingen båter å konkurere med :)

  Quiltefia, ja, det må jeg gjøre!

  SvarSlett
 7. ååååå det er så kjekt å se flere som er angrepet av garnkjøpebasillen, og som har med seg håndarbeide overalt. Fortsatt god sommer

  SvarSlett
 8. Det har jeg ikke tenkt på; å ha med strikketøyet i kajakken. Tror jeg har nok med å padle. Lykke til med nygarnet!

  SvarSlett
 9. Det er fort at lommeboka blir tynnare i Hillesvågen... mi vart tynnare i går, men det er vel poenget med slike plassar...? :D

  Slusene på Lindas, og områda rundt er flotte. Då eg vaks opp var sommarferiane rett nord for Lindås ( Lauvås ) høgdepunktet.

  SvarSlett
 10. Idyllisk og stemningsfullt. Jeg liker stilen din! :-))

  SvarSlett
 11. For noen nydelige sommerfarger du har i de to siste bildene (og da prater jeg ikke om strikketøyet denne gang). Jeg får rent hjemlengsel. Godt det er sommerferie snart så også jeg kan vende snuten nordover.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...