30.7.11

Halvveis. Kanskje.

Halvveis er ett av mine yndlingsord. Så positivt, så framtidsretta, så målbart, så nå-er-det-bare-nedoverbakke-igjen (enda det trenger det virkelig ikke å være), så nå-er-dette-snart-slutt-og-noe-nytt-kan-begynne-ord.


Jeg er halvveis på et nytt vognteppe som har fått navnet Orions belte. Av naturlige grunner.
Jeg oppdaga her om dagen at Queen Mudd har starta et stort prosjekt, en stjernekofte, der hun bruker stjerner fra boka 7668 stjärnor på samme måte som jeg gjør her. Hun bruker til og med samme garnet, Kauni! Ja, ja.

Vognteppet ender muligens opp som et sofapledd. Jeg har brukt omtrent samme maskeantall som når jeg strikker vogntepper med Wollmeise enda garnet er tykkere og jeg har gått opp en størrelse, fra 2,75 mm til 3 mm. Dette vil bli stort. Kanskje må jeg skjøte på noe på sidene, men siden jeg ikke har mer garn akkurat nå kan jeg jo tenke litt på det.
Mauds garn - som selger garnet tilgjengelig for meg - har lagt ned butikken sin i Strøget så da jeg skulle innom der i dag og kjøpe mer blå himmel måtte jeg gå hjem med uforrettet sak. Jeg syns alle garnbutikker skulle sende en sms til alle garnforbrukere i hele landet når de gjør sånn ...

Jeg er uansett fornøyd med fargesammensetninga - det blir akkurat som jeg hadde planlagt det skulle se ut.
Bortsett fra størrelsen, altså.

8 kommentarer:

 1. Helt nydelig. Veldig trist med garnet!
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 2. Auda! Det var da dumt! Kan du ikke søke på nettet? Det gjør jeg når noe blir borte som jeg vil/må ha... God helg!

  SvarSlett
 3. Anonym30.7.11

  Mauds garn har fin butikk i Lillestrøm. Det er ikke håpløst! (Bare litt lenger å dra...)

  SvarSlett
 4. Mauds garn har fortsatt butikk i Lillestrøm, i Voldgata, ikke langt fra togstasjonen. En stund siden sist jeg var der, men den er lett å kjenne igjen med sine prikkete blomsterpotter utenfor. De har nettbutikk også.

  Nydelig teppe!

  SvarSlett
 5. He, he, det var ikke noen stor sak det med garnet. Jeg fikk bare ikke fortsatt akkurat her&nå. Jeg har 295 andre prosjekter å strikke på mens jeg venter på en åpning til å reise til Lillestrøm :)

  SvarSlett
 6. Ser ut til å bli eit nydeleg teppe.

  SvarSlett
 7. Dette blir utrolig flott!! Og takk for tips om boka 7668 stjerner. Prøvde å gå inn å se på de andre bøkene, men var dessverre ikke bilder...

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...