19.6.09

- Thank you, she wrote.

I det siste har jeg skjønt det er mange som farger garn i kjeler på kjøkkenet, ikke bare Wollmeise. Etsy er en skattekiste for oss som vil prøve nytt garn, og andres blogger med deres anbefalinger er også en kilde. Og selvfølgelig ferdige strikked plagg der man ser fargene og lurer på: Hvor i all verden kommer dette garnet fra?
Og garnet kommer fra et sted i Finnland, fra Markkas.

Dessverre har hun bare en blogg på finsk, og dessverre er det noe problemer med leveransen hennes for tida, men jeg klarte å lure til meg to nøster med sokkegarn *gnir meg i hendene over hvor smart jeg er*

Her er profilen hennes på Ravelry :D

I have bought some hand dyed yarn from Finland, from Markkas. Aren't they the most happy yarns you ever saw? Sock yarn, 420 m/100 gram, 75% wool, 25% nylon.

5 kommentarer:

 1. så fine og flotte farger!!! Skikkelig blide farger! Blir spreke sokker i dette garnet! Heldig som klarte det da, kan ikke finsk jeg!!

  Ha en flott helg :D

  SvarSlett
 2. Oj, sjekk det orange da!! Nå må jeg visst lære meg finsk også... ? Noterer meg navnet og går og kjøper lottokupong... :-)

  (Alle snakker om kjøpestopp, men det har ikke jeg. Plassmangel har jeg derimot - nå må jeg nok leie meg en container. Men det kan da ikke koste så mye??)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Will be fun to see what you do with these! VERY nice colors!

  SvarSlett
 4. Hei, og god helg! Det ligger en award til deg i bloggen min!

  SvarSlett
 5. Ja, Wow det kan man si.
  Hva mye fine sokker du har strikket og hvilket vakkert garn. Jeg har null erfaring med sokker men har lyst å lære meg. Som nybegynner har jeg ikke lyst å bruke garn som er så dyrt eller bestille fra nette hvilket virker litt skummelt for meg. Du som har god erfaring med garn kanskje kan gi meg et tips på hva jeg kan begynne å strikke i, og da et garn som finnes i butikkene.
  Veldig fin blogg du har, hit skal jeg komme flere ganger.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...