26.1.14

Tredje podcastepisode: Monstermønster/Murf/Merete

Jeg er litt usikker på om Merete trenger en omtale i det hele tatt, jeg? Alle kjenner vel bloggen hennes, alle kjenner vel monstrene hennes, alle kjenner vel uhøytidlige Merete? Gjør dere ikke?


Som med alle strikkere jeg møter (og snakker med) så er det egentlig så mye å prate om. Derfor har jeg valgt å diskutere strikkefasthet, lytt ved å gå til siden med podcastsamtaler.
Oss strikkenerder imellom. 

6 kommentarer:

 1. Så flott!
  Du er god - dette var hyggelig lytting, men dere prater jo om hyggelige og interessante ting da-
  Alvorlig som strikkefasthet jo egentlig er, og en sak som i hvert fall jeg burde vie mer og omhyggelig oppmerksomhet. En flott måte å peke på "utfordringen" strikkefasthet og alle dens viderverdigheter.
  Koselig å høre stemmene deres også.
  Gleder meg til neste episode:)

  SvarSlett
 2. STRIKKEFASTHET!!!!
  "Åhhhhhhhhhhhhhhhhhh" (roper jeg, mens jeg river meg litt i håret). Jeg har vært så heldig å få jobbe på garnbutikk i en periode. Der hører man veldig mye rart som da er relatert til strikkefasthet. Kommentarer som "det er bare en halv pinnestørrelse i forskjell, så det kan man bruke om hverandre" (sagt om Sisu og Smart). "22 eller 24 masker pr 10 cm er så lite, at det har ikke noe å si" (til info: 22 masker vs. 23 masker på 10 cm utgjør 5 cm på viddeforskjell i plagg størrelse medium for dame.....).
  Og så oppgitt strikkefasthet på magebånd... Noen av produsentene har spilt "bingo" når de oppga den.
  Kanskje noe av "effekten" av strikkefasthet også bør komme frem. Plagg som har blitt strikket for løst, blir potensielt ikke bare for store, men kan også nuppe mer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Dét siste er et veldig godt poeng. Og at det kan lønne seg å strikke litt fastere enn noemalt i sokker for at de skal holde lenger… Det er mye som kan sies om strikkefasthet!

   Slett
 3. Takk for nok en trivelig "radio"stund! Strikkefasthet er viktig og prøvelapper likeså - og en lærer så lenge en lever... tror jeg :)
  Fint å høre på dere begge to!

  SvarSlett
 4. Fikk hørt episode tre (så gøy å høre stemmene deres!), men fikk ike tilgang til de to første episodene... Feilmeldingen var at de ikke var tilgjengelig for øyeblikket, eller noe lignende...

  PS. Fikk du e-posten min om møsnterark/mønster software?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, jeg ser du har spurt om dette tidligere også. Men jeg husker ikke hva dette dreier seg om, prøver du engang til? Siden jeg ikke har svart deg?

   OK, takk for info om de to første. Skal sjekke det :) Abonnerer du i iTunes forresten, eller er det via nettstedet her, eller der hvor de ligger?

   Slett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...