25.2.10

Kaldt over, varmt under

Mens jeg snakker om dette med sokkegarn ... sjal og skjerf er en fin måte å strikke opp sokkegarn.

Og av og til er det enkle bra nok. I hvert fall hvis det er laget i ull, og blir ferdig før kulda gir seg. Sjalet Silk Kerchief av designeren Kate Gagnon Osborner et sånt sjal.
Det er ikke noe særlig hokuspokus-sjal annet enn at man bytter farge på annhver omgang, og legger opp 4 masker på hver rettside, 2 i hver ende og 2 i midten som et kast. Og så strikker man i vei.


Mitt gjorde jeg så stort som jeg hadde tålmodighet til: Jeg brukte opp hele nøstet med Socks that Rocks/Scum Pond og nesten hele Wollmeise 100 %/Singele Malt. Så det veier nesten 300 gram, og går godt nedover ryggen. I dette været som er i Oslo nå for tida - snøen fyker sidelengs - er det greit å være innhyllet i ull.

12 kommentarer:

 1. Så fin sjal är!! Härligt med en lite tjockare att lägga över axlarna. Jag gillar ränderna också.
  Lena

  SvarSlett
 2. Sikke et dejligt sjal. Flotte effekter:-)

  SvarSlett
 3. Dette var helt nydelig og jeg må si at alt du lager er jo så flott!
  Jeg prøvde å finne mønsteret på ravelry uten hell, ligger det ikke der kanskje?
  Ha en fin torsdag!
  Hege

  SvarSlett
 4. så utrolig fint det ble!!! fargene var jo kjempe flott sammen!
  Ha en flott torsdag!

  SvarSlett
 5. Härlig sjal...fint med de enkla ränderna och två färgerna som verkligen passar ihop!! Hör det är fler som fryser i dessa dar, idag har vi bara 20 minus mot två föregående dagar med 25. Funderar på om man kanske ska sticka sig en hel sovpåse i ull:)

  SvarSlett
 6. Det ser dejligt ud. Det er også koldt i Danmark.

  SvarSlett
 7. Hege, hun har visste forandre på lenka, hun har rett og slett tatt bort mønsteret fra Ravelry - jeg vet ikke hvorfor. Men hvis du følger beskrivelsen i blogposten så kommer du fram til samme resultat. Og så har du en HTML-versjon her (men jeg vet ikke for hvor lenge).

  Made by K., det vil nok se artig ut der du vandrer rundt i sovepose ;)

  KirstenG, vanskelig å tro på global oppvarming i disse dager ...

  Takk for hyggelige kommmentarer, sunpan, Charlotte og Rigmor :D

  SvarSlett
 8. Flott og enkelt sjal.

  SvarSlett
 9. Så fint sjal du har strikket. På min første (men ikke siste) tur i bloggen din må jeg bare si hvor herlig det er å nyte fargene (og de lekre plaggene) du bruker!

  SvarSlett
 10. Nydelig sjal, det er så fint med striper.

  Pernilla

  SvarSlett
 11. Å herlighet når jeg nå har lest innlegget ditt litt nøyere blir jeg jo litt rød på ørene over at jeg spurte som jeg gjorde...! Perfekt prosjekt for noen av mine nyervervede wollmeiser!

  SvarSlett
 12. Hege, du hadde helt rett, hun tok bort lenka etter at jeg posta innlegget så den virka ikke. Det var lurt du spurte ... hvis jeg forsto deg rett, da?

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...