6.10.15

Oppdatert med flere størrelser

Barnejakka Bergen, baby! blei oppdatert med to størrelser i sommer. Det er det nok ikke mange som har fått med seg for det er rett og slett ikke skjedd på Ravelry.


Har du kjøpt jakka tidligere oppdateres den (vanligvis) automatisk, og det koster deg ingen ting ekstra. Det skjedde ikke denne gangen, så inntil nå har det bare vært størrelsene 6 måneder til 5 år. Det var først da noen etterlyste de større størrelsene som jeg hadde lovt at jeg blei klar over at noe hadde skjedd. Jeg veit fortsatt ikke hva, men nå kommer mønsteret i hvert fall med størrelsene 7 og 9 år i tillegg.


Hvis du ønsker å kjøpe mønsteret koster det 40 kr + 25 % MVA, 50 kr.

Fra mønstersiden på Ravelry:
Dette er en slank barnejakke som strikkes nedenfra og opp med typisk fanatrøye-striper og en enkel blomsterbord i den runde salen. Jakka strikkes i tynn ull (Malsen og mors Shetland Soft anbefales), strikkes rundt og klippes opp etter at de perlestrikka kantmaskene er plukka opp og strikka ferdig. 
En enkel, tynn jakke som er like god å ha som mellomlag på vinteren som utenpåjakke en sommerettermiddag. 
Mønsteret beskriver i ord og bilder heklemetoden i klippekanten. Den beskriver i ord opplukking av masker til knappkantene. Det følger med et diagram med forslag til hvordan klippekanten kan strikkes.
og størrelsene er 6 måneder, 1, 3, 5, 7 og 9 år (brystvidde: 58, 60, 66, 72, 76 og 83 cm). 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...