8.11.12

Egon plotter videre

Som nevnt i forrige innlegg har Egon en plan. Og hvis Egon er min dobbeltgjenger ser det ut for engangs skyld til å lykkes for ham.
Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med sjalet til Maria så langt.


Men det er et sjal som tar tid ... Sjøl er jeg bare så vidt over halvveis etter en ukes mono-strikking. (Jeg har en anelse om at det tar ekstra lang tid fordi det er så veldig, veldig kjedelig å strikke rette og vrange masker. Det som er artig med striper er at det er gøy å komme til en ny farge.)

Og mens jeg sitter sånn og strikker så fikk fikk jeg en idé til et nytt prosjekt også. Det er så gøy når det det bare i løpet av et par-tre assosiasjoner dukker opp noe helt nytt. Eller kanskje det er nettopp fordi det er så kjedelig - kjedsomhet er undervurdert.

Mer om det nye seinere, jeg skal bare ta en stripe til.

5 kommentarer:

 1. Det er da ikke så ringe, det plot ham Egon har gang i. Jeg følger spændt fortsættelsen... Bare det nu ikke ender som det plejer, med ham Egon:)
  God weekend.
  Kh. Dorte

  SvarSlett
 2. Nydelige farger. Er spendt på resultatet!

  SvarSlett
 3. Så mange fine farger... sjalet blir nok supert :)

  SvarSlett
 4. Kjedsomhet er undervudert som inspirasjon. jeg strikker babyteppe, og tankene flyr, og har vel inspirasjon og drodlinger til fire tepper til...

  SvarSlett
 5. Jeg er så enig i at kjedsomhet er undervurdert. I en tidsalder hvor alt skal skje i turbofart er det faktisk bare deilig med litt langsom tid. Man trenger tid til litt lange tanker inni mellom :-)
  Ha en god helg!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...