7.9.12

Vin + garn = praktisk

Nei, det er ikke det. Ikke egentlig. En fin måte å drøye garnet, selvfølgelig: Strikk. Rekk opp. Strikk. Rekk opp. Men ellers sjeldent en bra kombinasjon.

Men hvis man er innom polet og kjøper en vinflaske fra tid til annen og - dekorerer den med klinkefri plastikk (jeg veit ikke hva det kalles, se bildet under) så er det den som kan brukes. Jeg veit ikke i hvilken grad du bare kan stikke innom polet og ta med noen på innerlomma. Ikke særlig anbefalt, kanskje.

Dette så jeg på strikkekafé i uka som gikk.

 

Det var M. som strikka med store nøster tynt Wollmeise-garn. Og for at de store nøstene ikke skal rulle rundt, falle, dette, slenge, så strikka hun det fra midten. Problemet er at jo mer som strikkes jo mer slengete blir ytterkanten av nøstet. 

Så hun har funnet en løsning som fungerer for henne, plastikken holder nøstet sammen og ikke bare det, det strammet også.

Jeg fikk lov til å videreformidle rådet. 

7 kommentarer:

 1. Åh! Lurt!
  Jeg har nemlig ergret meg over slaskete Wollmeisenøster når det nærmer seg halvgått løp. De rekker ofte å kjerve seg skikkelig godt sammen før jeg er helt i mål.

  SvarSlett
 2. Smart! Takk for tittet i bloggen! Utrolig mye fint!

  SvarSlett
 3. Så smart!! Takk for tipset, og riktig god helg.

  SvarSlett
 4. Har du funne den plastikken der på eit pol?
  Eller på taxfree'en?

  Smart uansett :o)

  SvarSlett
 5. Oi - kunne jo nesten patenteres det der :)

  SvarSlett
 6. Anonym19.9.12

  Så smart! Da skal jeg begynne å spare på sånne :-)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...