19.4.08

FO. Soppfargede votter.

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet av det soppfargede garnet.
Selv om jeg klarte å knekke den ene bambuspinnen min. På den annen side så har jeg sett det komme lenge. Heldigvis kjøpte jeg et par bjørkepinner fra brittanyneedles.com da jeg var i London, også de i 2,5 mm. De er mye kortere, 13 cm, for at jeg skulle strikke tomler, men de kunne brukes til siste innspurten. Litt upraktisk, men det gikk.

2ne har også strikket votter i garnet fra Leena. Hun også forteller hun er veldig fornøyd med garnet og møsteret, og da er vel vi god reklame, da :D
Nå strikker jeg en ny lue i restene av garnet, på pinner 5 og 6 mm. Det er et spesielt garn som både fungerer på pinner 2,5 og 6 mm!

I am very happy about my mushroom dyed mittens which I now have finished. Even though I broke one of my bambu needles. Luckily I bought some new needles in birch from brittanyneedles.com when I last was in London. So I could finish them.

2ne has also knitted mittens with yarn from Leena and like me she is very happy about the yarn and the colors :D

Now I am knitting a new hat in the left overs, with needles 5 and 6 mm. That's a special yarn, when one is able to knit it both in 2,5 and 6 mm.

7 kommentarer:

 1. Vottene ble kjempefine! Selv kjøpte jeg noen ekstremt korte rundpinner som bare kan brukes til ermer på barneklær og votter/vanter, syns at korte strømpepinner til fingrene hørtes ut som en genial idé, men det tar vel litt tid å bli vant til dem. Liker foresten hvordan du lar oversettelsen til engelsk komme til slutt, men allikevel lar bildene integreres i den norske teksten, kanskje jeg skal stjele den idéen til bloggen min, istedet for å la bildene komme i mellom de to "språk bolkene". Takk for konstruktiv tilbakemelding foresten, jeg trekker vinneren så snart fristen har gått ut.

  SvarSlett
 2. Fantastisk flotte votter!! Minner meg av en eller annen grunn om høst og barndom. Deilige farger og herlig mønster!

  SvarSlett
 3. Strikkepanja19.4.08

  Fargene på vottene kom veldig fint frem. Jeg finner det umulig å ikke like garnet. Det er fantastisk :-) Har strikket meg et par ensfargede votter med garnet jeg har.

  SvarSlett
 4. Oj, for et nydelig mønster og deilige farger! Jeg linker til bloggen din, håper du synes det er OK. Ha ei fin strikkeuke :o)

  SvarSlett
 5. Blev verkligen nyfiken på rubriken. Vilken soppa (eng. soup)kunde det vara som dög till färgning? Fånigt! Klart det var SVAMP! Och snygga blev de!

  SvarSlett
 6. Imponert igjen, fargan ser så fine ut og garnet delikat! Kor hente du tida fra?

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...