26.4.08

Kan du hjelpe/Can you help?

-- Redigert/Ed. --
Jeg har fått hjelp/got help :D
---------
Jeg holder på å strikke et par votter i flettemønster, i Debbie Bliss baby Cashmerino (se bildet). Og oppdager underveis 1) jeg har for lite garn til å strikke den andre votten, og 2) at jeg gjerne skulle strikket den andre.
Jeg skal spørre på Ravelry, men er det noen her som vet om jeg kan få tak i Farge: 340504 (innfarging spiller absolutt ingen rolle), så hadde jeg blitt veldig glad!

Som alle nettnerder har oppdaga så har NRK seint men godt lagt ut sitt arkiv av tidligere sendte programmer. Du har kanskje sett dette før, men det er sikkert andre enn meg som også syns det var artig å se dette Norge rund-programmet der Hillesvåg garnfabrikk utenfor Bergen er limet, også kjent for oss garnetusiaster gjennom garnet Hifa. Og ikke minst denne snutten med den reisende i strikke- og hekleopplæring :)

I am knitting a cable mitten with the absolutely beautiful yarn from Debbie Bliss, baby cashmerino. And the process goes like: 1) I have not enough yarn for the second mitten, and 2) I really would like to knit the second.
If you have 50 gram of the color 340503 it would be very appreciated:) Or maybe you know where I can buy it?

4 kommentarer:

 1. Francesca26.4.08

  Have you tried Ravelry? I would ask in the forums; with so many knitters in one place, the odds are good. Good luck!

  SvarSlett
 2. This is one adress I found:
  http://www.angelyarns.com/bliss/debbie-bliss.php/yarn/100
  But perhaps you received some help already...

  SvarSlett
 3. Anonym28.4.08

  Trur nesten eg må få tak i oppskrifta på desse vottane. Dei er berre så utruleg flotte!! :D

  SvarSlett
 4. Bea, Strikkepanja har lovet meg en oppskrift som ligner, en som hun har fått tak i via noen eldre damer. Kanskje du kan lokke den ut av henne og så dele den med meg? Hennes er mye finere!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...