15.4.08

Jeg skulle bare ...

... kjøpe noen strikkemarkører til mitt Mystic Light Shawl. Ikke at jeg ikke har maskemarkører, jeg har kjøpt flere av Supernøtt sine par, men på Mystic Light Shawl trenger jeg flere enn det jeg har - det er et vidt sjal, og større skal det bli. Så da skulle jeg bare ta en kort tur til nærmeste garnbutikk, og ... endte opp med Knit Picks utskiftbare pinnesett! Sånn går det når garnbutikkene setter godteriet sitt på disken ;/

Så nå kan jeg strikke mange, mange forskjellige ting ad gangen, yhe.
Akkurat nå er jeg mer sint på meg sjøl enn glad for settet, men jeg blir nok veldig fornøyd etter hvert.

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med nye pinner, det må da være greit?

  Hvor var det du fant dem, og er det lov å spørre hva de kostet?

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nye pinner. Jeg forstår ikke problemet! Thihi.

  SvarSlett
 3. Hvor er "nærmeste garnbutikken"? Jeg vil gjerne finne nye garnbutikker her i Oslo :)

  SvarSlett
 4. *Rødme* Grunnen til at jeg ikke skrev hvilken er at min egentlige nærgarnbutikk er Sofies, men siden jeg skulle ha maskemarkører og jeg ikke trodde hun hadde det så gikk jeg ned til Strikkedilla på Oslo City. (Kanskje Tjorven på Majorstua er nærmere også når jeg tenker meg om ...). Uansett, settet kosta 665 eller 695, og jeg har sett det på Du Store Alpakka på Grünerløkka til samme pris. Naturlig nok når det er de som importerer det ;)
  Nydelig pinner å strikke med! Du hadde som vanlig rett, Elite :D

  SvarSlett
 5. Synes ikke du skal ergre deg over det, jeg elsker Knit Picks-pinnene mine!

  Godt kjøp, kos deg.

  SvarSlett
 6. Det skall bli intressant att höra vad du tycker om Knit Pick. Jag har funderat fram och tillbaka om jag ska satsa på sådana.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med nye pinner, hører store ovasjoner i bloggland om disse. Det eneste som hindrer meg i å kjøpe (sånn rent bortsett fra et jeg må roe hobbybudsjettet en smule...) er at jeg ikke finner de interchangebles i str 2 og 2 1/2, noe jeg er storforbruker av.

  SvarSlett
 8. Takk for anbefaler. Sofie's er min nærmeste garnbutikken også. Det er kjempefint og finne noe nytt -- ikke bare Drops og Per Tyving :).

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...