21.4.08

FO. Sopp på huet. Og mer garn.

Og her er lua i restene fra det soppfargede garnet til Leena. Jeg ble kjempefornøyd med lua. Gutta mine mener jeg ser ut som en signøyner, ups, en dame av romfolket, men jeg sjøl mener jeg ser mest arabisk ut. Som en av disse damene som bruker et sånn trangt sjal for å skjule håret. Jeg har ikke noe imot noen av lignelsene, jeg :D

I dag kom Garnet fra Tyskland i posten. Garnet, med stor g. Wollmeise er garnet som det snakkes om og som det er egne grupper for, og som virkelig har tirret nysgjerrigheten min. Det er også et garn som er vanskelig å få tak i. Det lages ikke så mye av det, og det lages i liten skala så man må være heldig for å få tak i det. Og da blir det i hvert fall interessant!

Har du lyst til å prøve kan du titte innom her på fredager, og klikke F5/Eple+R, og håpe du treffer på de fem minuttene garnet ligger ute før det blir solgt til alle verdens hjørner.
Ikke skyld på meg hvis du blir frustrert ;)

Jeg kjøpte 540 gram, det kosta 386 og så for første gang betalte jeg også postens avgifter, 179 kr. Men, fargene er nydelige, kvaliteten kjennes ut som noe som skal bli deilig å strikke av, så det er et morsomt eksperiment.

-- Redigert 26. april 08 --

Jeg fant dette intervjuet med Claudia (hun som står bak Wollmeise). Artig å lese litt bakgrunnstoff også :)

11 kommentarer:

 1. 1 kr grammet? Imponerende! Spennende hva du gjør med det, det er ofte de dyreste garnnøstene som havner nederst i kurven, fordi man aldri finner noe fint nok å bruke dem til.

  SvarSlett
 2. Så fin lue, fargene passet jo veldig bra til deg da. Vottene på forige innlegg er foresten kjempefine.

  Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 3. Jeg har vært inne på Wollmeise sidene tidligere og sett på garnet - det ser så utrolig vakkert ut. Ikke rart det blir solgt så fort. Jeg gleder meg til å se hva du lager. Flott lue forresten :-)

  SvarSlett
 4. beautiful colors!

  SvarSlett
 5. Sopphue, hehe :-D Du er veldig flink til å finne spennende fiber. Godt gjort å få tak i Wollmeise garn, du er iherdig!

  SvarSlett
 6. Fikk du med Gullbjørnene på kjøpet?

  Nydelige farger i garnet. "Heldigvis" har jeg innkjøpsstopp, så da slipper man frustrasjonen.

  Fin du er med lua!

  SvarSlett
 7. Spennende å se hva du blir å lage! :)

  SvarSlett
 8. Takk for opplysningen om at jeg er offer for en urban myte når det gjelder blåveisen. Jeg må rødmende innrømme at du har helt rett, og heretter skal jeg sjekke ting grundigere. Nå skal jeg jammen gå å grave dem opp og selge dem til rike japanere ;-) Håper du nyter sola og våren - er det ikke deilig? :-)

  SvarSlett
 9. Garnet ser lekkert ut, gleder meg til å se hva det blir ut av det :-)

  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 10. Kledelig lue!Du er heldig som har luehode.
  Takk for igår, kjempehyggelig :o)

  SvarSlett
 11. Så stilig lue! Kan jeg spørre hvilket mønster du har strikket etter. Du ahr en utrolig inspirerende blogg, har trukket på mange linker jeg nå..;-) herlig!!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...