11.10.16

Vottedagen 14. oktober

Du veit vel at vi snur primstaven 14. oktober og at det da dukker opp en strikka vott? Det er blitt Vottedagen i Norge. Det er da vinteren er her og votten tas fram.

Siden jeg sjøl er en ihuga vottestrikker, og også har prosjektbager med votter på deltar jeg som en i Vottelauget den dagen med premie til dagens aktivitet.

Vår oppfordring til deg er å ta et bilde av deg sjøl, ute i verden, strikkende på votter. Det kan hende det er litt kaldt den dagen, vi håper det er litt kaldt den dagen, så det kan hende du må legge strikketøyet på et kafebord eller på bussetet. Eller hvis du er så heldig at du er ute og reiser, ved siden av deg ved badebassengkanten. Alle kan delta, og du trenger ikke å strikke noe fra boka vår - del alle vottemønstre.


Vi har flere typer premie, som sagt kan du vinne en prosjektbag med votter på av meg.

Hvor skal du dele? Vi har en gruppe på fb som heter Vottelauget og eventyrvottene, eller du kan dele på Instagram med emneknaggen #vottedagen2016

2 kommentarer:

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...