14.10.15

Vottedagen!

Oss vottefolk i mellom, vi som både liker votter og liker å strikke dem (ja, tommelen også!), vi snur primstaven og svinger vottene høyt i lufta i dag!
Det er jo Vottedagen. Det er jo nesten bedre enn vaffeldagen, er det ikke?


Wenche Roald alias Knitnetty har designa et strikkemønster på et par Vottevotter. Det ligger inne på Vottelaugets facebook-gruppe, Vottelauget og eventyrvottene, og er gratis fram til jul. Det eneste du trenger er å være medlem av facebook og melde deg inn i gruppa vår. 


Ja, og så trenger du å strikke dem selvfølgelig. Har du garn? På bildene her er det brukt garnet Myk ull fra den norske nettbutikken hos Jette. Vi (Vottelauget) har vært så heldige at vi (dere) har blitt sponsa med masse farger av Jette. Disse har vi nøsta i små vottepassende mengder i farger vi syns passa sammen. Vi har tolv sånne pakker som vi deler ut. I dag. På facebook. 
Og - Jette har til og med satt ned prisen på garnet fram til søndag. 


- Hva sier du til det, Gunda, syns du det høres bra ut?

1 kommentar:

  1. Ej hvor flinke I er. Glæder mig så meget til at købe en signeret bog når vi ses snart 😊😊😊

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...