13.1.17

Presentasjon av jakkemønstrene mine

Fra tid til annen blir jeg invitert til å holde foredrag eller presentasjoner av noe slag, det kan være for Strikkefestivaler eller strikkekafeer, husflidslag eller markedsmøter. Denne våren er jeg blitt invitert av to husflidslag rundt Oslo, og i går var jeg i Aurskog-Høland.

Skauen husflidslag holder til på Aur prestegård og for noen vakre lokaler, og for et arbeide som legges ned på dugnad for å holde dette i stand. Husflidslaget er en av eierene og driver aktivitet - aktivt!
Jeg lånte bildet fra deres nettsted- de har heller ikke
skrevet hvem som er fotografen så det kan ikke jeg heller.
Det var en av medlemmene i laget, Mogunn Nilsen, som hadde foreslått at jeg skulle komme og prate, og Inger Egner som er helt ny i styret svarte ja, det høres jo ut som en god idé, det, og der sto jeg.
Oppdraget mitt var å snakke om kofter, men siden jeg ikke er så veldig god på kofter lurte jeg inn det temaet jeg er best på, mine egne design med særlig vekt på ovenfra-og-ned-jakker.


Som med alt i livet så er det gode presentasjoner, og så er det dager da man ikke klarer å komme ut, nå folk. At det rett og slett ikke er kontakt. De som er smartere enn meg vet sikkert hvilke faktorer som skal til, jeg gjør det litt enklere. Og sier: Noen ganger fungerer det, noen ganger ikke. Men noe av kjemien ligger - tror jeg - i folks vennlighet. Og det var overstrømmende vennlig på Aurskog i går kveld. Jeg sitter her dagen etter og kjenner fortsatt at jeg er full av gode stoffer i kroppen, at jeg er litt høy, rett og slett.


Og siden jeg snakka om jakkene mine hadde jeg med en jakke som skulle klippes opp, damejakka Serbergran. En stakkars sjel - en håndverkslærer av alt! - blei tvunget til å bruke den sløve hobbysaksa mi og klippe opp midt foran, uten bruk av symaskinsømmer. Etter en del parlamentering og tilbakelevering av saksa mi, tok hun mot til seg og klipte. Og blei overraska sjøl også hvor stødig sømmen med heklemetoden var. Flott gjort!


Og siden Mogunn hadde på seg en av jakkene mine, damejakka Stril med stil, passa det så godt å ta et fellesbilde. Det er så rart å tenke tilbake til fem-sju år siden, da det å stå foran en gruppe med mennesker å skulle si vettugt var en pest og en plage - så mye vennlighet som var i denne gruppa i går gjør alle dårlige presentasjoner vel verdt det.

Og - en ting er sikkert, jeg skal tilbake til Aur prestegård til sommeren, når det er lyst ute. Takk, Skauen husflidslag for at jeg fikk komme. 

2 kommentarer:

  1. Så koselig det ser ut. Du får komme nordover med foredragene dine, til Meløy - hjemkommunen til både Bitta Mikkelborg og Jorid Linvik, og meg selvfølgelig 😊

    SvarSlett
  2. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...