30.12.15

Mange strikkebager til salgs i februar

Det er romjul og jeg bruker tida på å sy strikkebager av fantastisk flotte Kokka-stoffer jeg kjøpte i Spania i juleferien. Det var nesten sånn at jeg gleda meg til å komme hjem fra ferie for å kunne sy bager.
Ikke et Kokka-stoff, men superfint likevel 
Så onsdag 3. februar 2016 selger jeg mange, mange bager. Jeg håper faktisk at jeg skal klare å ha så mange som rundt 50 bager ferdige.
Kokka-stoff, Marihøner 
De bagene som ikke blir solgt (jeg blir overraska om alle går da med tanke på at folk nok har litt dårlig råd siden det er lenge siden lønning), resten tar jeg med meg til Trondheim og strikketreffet til Norsk strikkeforening 11. til 13. mars. (Hvor jeg for øvrig også skal holde kurs, men det kommer jeg tilbake til.)
Det er litt lettere for dere å se bagene i virkeligheten, tenker jeg.

Ny type fra meg, bag med forside og bakside. 
Jeg kommer til å viser bilder av alle bagene dagen før salget, tirsdag 2. november. Da kan dere se hvilke bager som kommer til salgs dagen etter. Ingen bager selges (eller kan bestilles) før onsdag 3.2. klokka 8. Det kommer av at jeg må gjøre det manuelt og for at det skal bli rettferdig for alle. Dere får oppgitt en e-postadresse og første dame til mølla får bagen de ønsker seg.

Myk bag, men tykke stoffer gjør at Marihøne-bagen står av seg sjøl likevel. 
Men det skal sies, det er min erfaring at det du liker er du ofte helt aleine om, det er bare et par-tre ganger jeg har opplevd at folk har måtte gå fra maskinen uten den bagen de virkelig ønsker seg. Veldig rart, men jeg håper det kan roe ned noen? 

4 kommentarer:

 1. Anonym30.12.15

  Venter i spenning om du legger ut strikkebag med kattemotiv ;)
  Prr... Connie

  SvarSlett
 2. Så flotte de er, heldige deg som kan dette og ikke minst har littegrann fortjeneste på noe som du synes er gøy! Gleder meg til å følge deg videre i det nye året!

  SvarSlett
 3. Anonym5.1.16

  mange spennende og fine strikkebager.
  Vi gleder oss til de kommer.

  SvarSlett
 4. Jeg venter spent på de fine bagene.
  Den andre jeg kjøpte brukes flittig og den
  er fin. Har fått mye skryt av den.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...