17.3.15

Påske-votte-strikke-konkurranse

Silkesauen fikk den gode ideen at vi i Vottelauget skulle holde en påskekonkurranse. En veldig god idé, syns jeg også.

Premien hos meg er to av disse bagene, en bag til to vinnere, fylt med ... overraskelser.
Jeg styrter til og sier at jeg har sydd dem sjøl og jeg er nok flinkere til å strikke enn å sy. Men det er votter  på utsiden, og det er sauer på innsiden, og den er romelig, og det er glidlås - så det er ikke så galt likevel.


Gå inn på gruppa mi på facebook (og er du ikke medlem har vi ikke så veldig høy terskel, det er bare å spørre) og les mer.  All informasjon står der inne.

Har du lyst til å være med uten å være medlem av fb, sier du? Det er enkle regler. Strikk et par votter fra en av bøkene våre (Votter fra eventyrskogen og/eller Flere votter fra Eventyrskogen) i løpet av påsken - eller gjør noen ferdige. Før tirsdag 7. april er over må du vise et bilde enten i en lenke her eller på facebook at du har et par votter ferdige. Og så trekker jeg en vinner blant alle som har deltatt.

Jo flere vottepar du deltar med, jo flere sjanser har du. Just saying. 

12 kommentarer:

 1. Så gøy!
  Strikktøyposen eller hva det heter var fin. En slik kunne jeg godt tenke meg å ha! Vottene er jo også fine og å strikke votter er moro, så jeg blir med. Rene kinderegget dette:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Supert, da ses vi i påsken :)

   Slett
 2. Anonym17.3.15

  Å jeg som tenkte å strikke en Sinnasaujakke i påsken! Kanskje jeg får gjort begge deler :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvisker: Begynn nå, begynn nå ... ;D

   Slett
 3. Så gøy! Da fikk jeg plutselig et påskudd til å strikke et par til av de fine vottene derifra :) Veldig søt strikketøypose.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Hvis du skulle bli mottageren av den og ser de amatørmessige detaljene er det ikke lov å komme og si du ikke var fornøyd altså ;)

   Slett
 4. Så fin en gevinst! Men jeg når det ikke. Jeg er lige kommet hjem fra en uge i Belgien, og næste uge bliver travl endda.

  SvarSlett
 5. Svar
  1. Bra, jeg gleder meg til å se votter :)

   Slett
 6. Usikker på om det er her jeg skal legge inn lenke, men prøver meg :)
  http://dedypeskoger.blogspot.no/2015/04/paskevottestrikk.html

  SvarSlett
 7. er nok litt sent ute her, men ingen pc før i dag gjorde vanskelig å få gjort det før. Uansett har jeg strikket Nøkken i påsken! Her er den: http://masketroll.blogspot.no/2015/04/krake-sker-make.html

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...