29.9.14

I bakspeilet - en billedkavalkade

Vi bestemte allerede da vi var der i april i år at vi skulle tilbake. Og Judith på Sjølingstad ønsket oss varmt tilbake nå i september.


88 damer var ikke vanskelig å be. Og særlig ikke siden det var en kofteutstilling i andre enden også.


Folkene som jobber på Sjølingstad har gjort en kjempejobb. Det er klart rammen fikk de - vi - gratis, det er så flotte lokaler, men å ta imot så mange folk over to dager, arrangere, organisere, hjelpe og være tilgjengelig - det skal ikke mye gjetting til for å forstå at det er mye som er gjort utafor arbeidstid.


Det var et tettpakka program fra morgen til kveld, med innlagt lunsj, med konkurranse om den vakreste votten, kurs, prøving av rokken og en e-spinner, og vi skulle jo ha tid til å mingle også.

Unni fra garnbutikken Malsen og Mor hadde akkurat klart å få ferdig et nytt koftemønster, Malsenkofta, og holdt et kort kurs i å strikke jakker og gensere ovenfra.

Det er klart Mandal ligger et stykke unna Oslo også, men kaka tar nå likevel superbloggeren Merete som reiste fra Nesna på Helgelandskysten for å være med. Lokalavisa, Lindesnes Avis, regna med 132 mil, vi får stole på dem.

Jeg traff også en strikkekjendis, Monstermerete. Hun
var ikke helt som jeg trodde hun skulle være.
Eller, jo. I grunnen. 
For meg var det utrolig å se alle de menneskene jeg bare har sett og hørt om på nettet og i bøker. Bare for å namedroppe litt: Tone Takle var der og jeg fikk tatt henne i hånda og hilst pent. Og Kofte-Gitte sto og diskuterte garn med Knitnetty blant Sjølingstad-garnet.
Vi snakka så vidt om å legge oss på trappa for natta, dagen før garnbutikken åpna for å forsikre oss om å få nok garn. Men det blei med tanken. Dessverre.

Noen kjøpte alt garnet
Nei da, jeg bare tuller, det var nok garn til alle. Garnbutikken Karmin var tilstede med mye Kauni. Og Husfliden i Mandal. Og Telespinn og Selbu Spinneri. Og som sagt, Malsen og Mor med mye av den nye kvaliteten, vaska Shetland Soft.


Wenche (Knitnetty), Tori (Torirot Design), Unni (Malsen) og jeg (pinneguri) fikk alle vist fram de nye koftemønstrene våre. Sikkert litt artigere for oss enn de andre som var tilstede, men vi storkoste oss.


I det hele tatt, det var en flott helg.

Frida, Unni, Tori, Wenche og undertegnede 
Tusen takk til verdens herligste jenter som dro oss ned til en herlig høsthelg i Mandal.

Og før jeg reiser til Shetland neste uke skal jeg til Stickstämman i Karlstad. Og sånn går no dagan … ;)

8 kommentarer:

 1. Håper det blir en jevnlig greie, øker sjansen til å få blitt med selv også :))

  SvarSlett
 2. Jeg vil også med - tenk så mange strikkekjendiser på samme sted - som Merete, Wenche, Tori og ikke minst deg Ann :)

  SvarSlett
 3. Misunnelig ja! Det ser superkoselig ut. God tur til Shetland! :)

  SvarSlett
 4. Dette var en bra oppsummering av et flott arrangement! Selv om jeg dessverre ikke fikk hilst på alle så var det gøy å ha vært samnen med noen av de flinkeste designerne i Norge og så mange med samme interesse. Heldig du som skal videre på så mye strikkemorro :-) God tur :-)

  SvarSlett
 5. Anonym30.9.14

  Jøss, så hyggelig dette så ut da? Dere var kjempefine hele gjengen :-)

  SvarSlett
 6. Akk ja, det er et hardt liv, Ann - du mista jo til og med stemmen...
  Det er så morsomt å lese de forskjellige blogginnleggene om treffet - det er tydelig at absolutt alle storkoste seg og at dette var et strikketreff i stjerneklassen.
  God tur hit og dit!

  SvarSlett
 7. Veldig godt summert over et hyggelig strikketreff. Selv kunne jeg vært flinkere til å gå rundt å snakke med flere, men fikk da hilst og snakket med mange. Satser på nye muligheter til neste år. :)

  God tur videre til både Karlstad og Shetland. :)

  SvarSlett
 8. Ser kjempekoselig ut.
  God tur til Shetland. Jeg var der - og viste fram sinnasauen min i sommer. Stor beundring for den.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...