31.8.14

Første høstmåneden ...

For meg er september først og fremst sopptember. Jeg er redd Torirot Design ikke kan forandre på det, men den skal absolutt få hard konkurranse fra Vottemysteriet-september.


Tori sto også bak mysterievottene i våres, og sjeldent har et strikka mysterium hatt så stor - og entusiastisk - strikkeskare. Jeg tror at Tori til tider følte det var en heltidsjobb? Sikkert en veldig hyggelig en, da, for nå skal hun jammen til pers igjen.

I september er det Mysterievotter igjen, og selv om jeg har teststrikka dem så blir jeg gjerne med og strikker dem pånytt. Jeg var veldig usikker både på fargevalg og garnkvalitet, og har brukt litt tid på å lete. Men da jeg flytta på kurven med håndspunnet garn oppdaga jeg at det var svaret på spørsmålet mitt.


Grå er ikke ideell, kontrastfargen kunne vært varmere, men i hvert fall vil det bli en god kombinasjon. Jeg må strikke på 2,25 og 2,5 mm for at vottene ikke skal bli for store.

Og har du lyst til å være med så kan du kjøpe mønsteret for 15 kr her. For den summen får du et supert vottemønster på norsk og engelsk, og det vil også gi deg en kode så du kan trekke fra summen når Tori kommer med e-bok seinere i høst.

Da syns jeg vi kan åpne september, jeg :D 

4 kommentarer:

 1. Grått er en god kontrastfarge det, litt mykere enn svart eller hvitt. Spent på å se de vottene, er visst mange som deltar i alongen. Jeg nøyer meg med å beundre, mønsterstrikk på tynne strømpepinner ender stort sett alltid som UFO-er her i huset. *selvinnsikt*

  SvarSlett
 2. Excellent put up, very informative. I’m wondering why the opposite specialists of this sector do not realize this. You should continue your writing. I am confident, you have a great readers’ base already!|What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & assist different users like its aided me. Great job.....Cccam Server

  SvarSlett
 3. Jeg er stor fan av bloggen din og mønsterne dine, men jeg undres over en ting... Hvorfor er det 33 mønstre på "the needle lady" og 63 på "med pinner" på ravelry. Blir vanskelig å finne mønstre, både under research og når man skal søke i biblioteket på ravelry. Søkte kun på pinneguri i biblioteket, men skal sjekke om flere ligger under needle lady. Jeg stusser bare over at det må være smør på flesk her?

  SvarSlett
 4. Ahhh herlig... jeg er med også :-)
  Deilig garnet...håndspunnet jeg liker... stor glede å se.
  Ha en riktig fin kveld og masse moro med mystery mittens.
  Klem fra Viola

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...