31.7.14

Bittelite strikketips

Hvis du bruker deg av heklemetoden når du skal klippe opp jakker (eller andre åpninger) i rein ull la det være garn igjen på begge sider av heklekanten. Altså la det være en lang garnende før du begynner å hekle, og bryt en lang tråd når du kommer opp til enden.


Bruk garnendene til å sy kantene inn på baksiden etter at du har klippet opp mellom heklekantene. Det blir færre ender å sy inn og det er sikrere - om enn akademisk - fordi du bruker samme tråden som du har hekla i. 

4 kommentarer:

 1. Takknemlig for alle tips :)

  SvarSlett
 2. Takk for tips! Jeg gjør det samme når jeg skal sy sammen eller maske sammen under ermet eller vet at jeg trenger en trådstump til sammensying i tilknytning til et fargeskifte eller en avfelling/påbegynning. Trådfesting er ikke det jeg ser mest fram til, så jo færre trådender jo bedre :)

  SvarSlett
 3. Så vackra färger i den här koftan! Ville bara nämna det:)

  SvarSlett
 4. Hi, I love your craft, is beauty, I love a colors, I follow your blog, hugs from Brazil.
  Visit my blog - Tita Carré - free patterns crochet

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...