2.4.14

Strikketreffet i Oslo, 2014

I helgen var jeg på Strikketreffet i Oslo, arrangert av to jenter og for det meste reklamert for via strikkeforum som Uformelt. Jeg meldte meg på i fjor også, men da turde jeg ikke å gå. I år var det lettere siden jeg skulle holde workshop i strikkeklipp.


Bare masse pinner, masse garn, masse damer, i fine lokaler. For en flott ramme!Mange kom flyvende fra hele landet på fredagen og blei på hotellet hele helga, mens noen av oss kom som dagpasienter (!) på lørdag da det skulle være salg av garn. Tulliballs garn for eksempel.

Garndufter fra Tulliballs stand

Mellom hei'ing, spising, softis-eting, garnkjøp og titting hadde jeg to workshop i klippestrikk. Det er de to første jeg har holdt, og det var godt jeg hadde takknemlige, hjelpsomme og flinke studenter. Det noe én ikke hadde fått med seg var det en annen som kunne hjelpe sidemannen sin med.

Fra lapp til jakke
Og resultatet blei bra over hele linja.

Heklemetoden
Jeg var så heldig å få et nøste Tulliball-garn i yndlingsfargen min fordi jeg hadde fått lov til å kose meg med å lære bort klipping i strikketøy - verden er urettferdig! Men Kranglefant? Jeg føler meg ikke helt hjemme i det navnet altså.

Tulliballs garn

Toppunktet - for min del - var da alle samla seg med Sinnasaujakkene sine og vi tok felles bilde. Tusen takk, damer!


Og så var det hyggelig at den nyeste barnejakka, Tute-Tuva, blei så godt mottatt. Mønsteret på barnejakka er ferdig, men jeg trenger fortsatt å gjøre ferdig voksenjakka. Da blir mønsteret publisert.

Akkurat passe i Tute-Tuva
Dette er et treff som lages helt på dugnad, av entusiastiske pinnedamer så all kudos til dem, tusen takk for at dere gidder. Vi får vel bare håpe at når dere har landa, at dere vil påta dere ett år til.

Andre som har blogga fra treffet, er
frk. Snupp
Hanne
Hobbyugla

8 kommentarer:

 1. Hurra for workshopen din, den var veldig nyttig og inspirerende! Og hurra for sinnasauene – du har fått meg hekta :) Veldig kjekt å treffe deg, håper vi sees neste år igjen.

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere var veldig mange! Og godt å lese at du ikke turte å gå i fjor, for jeg er litt der jeg også! Kanskje neste år?

  SvarSlett
 3. Tusen takk for bra workshop. Jeg er så stolt over den fine heklekanten og mannen tror fortsatt at det er tull at man kan klippe i strikketøyet. Du er superflink og veldig inspirerende. Strikkehelt!

  SvarSlett
 4. Åh der hadde jeg likt å vært! Også på work shopen din;) Kanskje jeg kan dra neste år, det ville vært utrolig kjekt.

  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 5. Å, det hørtes kjempegøy ut, men, jeg er ikke modig nok til å reise på slikt… Kjempeflink du er som stiller opp og holder kurs! god helg til deg!

  SvarSlett
 6. Jeg innser at jeg er heeelt uttafor når det gjelder forum og oversikt over strikketreff. Så gøy det hadde vært å være med. Hvor får man info om slike treff i forkant av treffene :-)

  SvarSlett
 7. Anonym5.4.14

  Det var veldig koselig å hilse på deg på strikketreffet! Og så mange hyggelige damer samlet på en plass da gitt :-) Jeg kommer helt sikkert neste år også, det fristet til gjentagelse!

  SvarSlett
 8. Så kjekt det ser ut på strikketreff! Og den barnegenseren var aldeles nydelig :) Jeg holder på med å gjøre nettbutikken min mer kjent. Den heter Kriblende Gleder, og adressen er www.kriblendegleder.no. Jeg håper ikke dette sees på som spam, for her selges rimelige sett med strikkepinner, heklenåler og hakkenåler i bambus, nuperelleutstyr, nålefiltingsutstyr, og snart kommer det også knapper i nettbutikken. Det ser ut til at produktene i nettbutikken min kan være aktuelt for deg og dine lesere. :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...