23.4.14

Sinnasaugenseren for barn er publisert

Da er det gått 6 måneder siden ukebladet Familien publiserte Sinnasaugenseren for barn første gang og da kan jeg publisere det selv også. Veldig flott måte å ordne det på, Familien :)


Mønsteret kan kjøpes for 30 kr + mva her.

Hvis du ikke kjenner det så kommer det i 4 størrelser, fra 1,5 år til 7 år. Det strikkes nedenfra og opp og kommer med en forklaring på forkorta rader bak hvis du ønsker det. Det er en genser som passer like godt til gutter som til jenter. Syns jeg :)

Bildet er lånt av garnbutikken Mauds garn på Lillestrøm 
Genseren er strikka i Kauni, 1 ensfarga og 1 med lange fargeskift. Siden det kan være litt vanskelig å få fargene fint til ermene med Kauni er det også en liten forklaring på det i mønsteret. Men det er ikke noe i veien for at denne genseren kan strikkes i Sandnes Tove, Rauma Finull, Sjølingstad 2-tråda eller Hifa Ask - alle de er gode ullalternativer. 

2 kommentarer:

 1. Anonym25.4.14

  Den er så lekker!!
  Det var så morsomt, for i påsken var vi på fjellet og der kom det vandrende en gutt med en flott Sinnasaujakke på seg.
  En gang skal jeg strikke den jeg og, en gang...

  Ulla

  SvarSlett
 2. Flott genser! Kanskje det er en genservariant av sinnasauer jeg skal strikke til meg selv:D

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...