8.4.14

Liten husgenser

Nei, ikke mitt mønster denne gangen, men flinke Mabe58 på Ravelry. Hun deltok i Regnbuefebruar-samstrikkinga som jeg arrangerte, men jeg hadde lagt merke til det hun holdt på med før det, jeg hadde sett disse fine vottene.

Bildet er Mabe58s
Denne genseren, som er en variant over denne genseren, er i hvert fall hennes bidrag til Regnbuefebruar.

Den fins i 1 størrelse akkurat nå, Marit er ikke så vant med å skrive mønster ennå. Men hva med å støtte henne med å strikke den? Jeg gir bort 3 mønstre til 3 stykker som går inn på Ravelry og skriver en kommentar på genseren, lenke her. Er du ikke medlem av Ravelry, sier du? Da får du skynde deg å bli det ;)

For at jeg skal vite om du har lest denne bloggposten må du nevne det hos henne (eventuelt komme tilbake hit og fortelle hva nicket ditt på Ravelry er). La oss se … innen fredag 11. april kl 18? 

9 kommentarer:

 1. Jeg har lest, kikket og nicket mitt der er tirna, men jeg er ikke fortrolig med annet enn å finne mønster på lapper der inne ;)

  SvarSlett
 2. Tusen hjertelig takk for at du skriver om genseren min her, og også viser votter og den andre genseren. Hadde det ikke vært for regnbueKAL og din utfordring til meg, hadde det ikke blitt noen ny husgenser. Og takk for at du skriver denne fine bloggen. Her har jeg lært mye og du er en stor inspirasjonskilde ! Og tusen tusen takk til alle dere som har vært inne på ravelry og gitt meg så fine kommentarer.

  SvarSlett
 3. Så artig den var! Har lagt igjen en kommentar på Ravelry, der heter jeg piaprikk :) Jeg har en liten barnebarnjente på fire år, hun kunne passe godt inni den genseren tenker jeg!

  SvarSlett
 4. Jeg liker genseren. Så fint er mønsteret. Jeg er ikke fortrolig med ravelry. Jeg hadde prøve med vottergruppe og hadde strikkt I Make Mittens den-hjemmelige hagen-votter det var riktig fint. Men jeg vil lære norsk og så jeg vil prøve med gruppe din pinneguri. Men jeg må få greie på ravelry først riktig. Jeg håper vi høres. Hjertelig hilsen fra Viola.

  SvarSlett
 5. For en stilig genser! Skikkelig kult med de husene!

  SvarSlett
 6. Så kul den var. :D Episode 8 av podkasten din var veldig flott og inspirerende også. Jeg er glad i farger så den episoden likte jeg veldig godt. God lydkvalitet var det også.

  SvarSlett
 7. Anonym10.4.14

  Enig med Hanne over (ikke så flink til å bruke farger, kanskje - men) veldig inspirerende pod! Og jeg har kommentert på husgenseren på Raverly, glemte i farten å si at jeg leste om den hos deg :) Kunne gjerne tenke meg å strikke den om den kommer i større størrelse, 3-4år. Mitt nick er sidselfbachmann

  SvarSlett
 8. Tøff genser! Har kommentert på Ravelry og nicket mitt der er mhsalvesen. :-)

  SvarSlett
 9. Du verden, så flott genser :) helt utrolig!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...