11.4.14

Husene trenger folk

Som nevnt slår jeg et slag for genseren til Marit, Barnegenseren med by/husmotiv og raglanfelling. Og blant alle dere som var så hyggelige å kommentere har jeg trukket ut tre jeg gir mønsteret til. Det norske mønsteret, for nå har hun kommet med engelsk mønster også. Hurra, Marit!

De som får det via Ravelry, er:
Piaprikk
Dati
Glimmeline

Artig at det er så mange som leser bloggen min og som jeg ikke kjenner på Ravelry. Det må jeg gjøre noe med ;)

Sjøl har jeg begynt på genseren, og på pinner 3 mm så klarte jeg nesten helt å treffe på strikkefastheten. Det blei 23 m per 10 cm og 60 cm i vidde - nærmere enn det klarer jeg vel neppe å komme. Og jeg som aldri klarer å treffe på strikkefastheten i mønstrene. Ikke for det, jeg er ikke så veldig opptatt av det, barn vokser (inn i for store gensere).

Mabe58s Husgenser
Jeg er litt usikker på om det blir denne som blir med til London i påska, da. Jeg er ferdig med mønsteret på voksenutgaven av Tute-Tuva, og har kjøpt garn - og har veldig lyst til å starte på den.

Garn fra mohairgeita fra Telespinn, Telemark
Oransje bunn med lilla kanterog lilla ugler. Og et lite blomstermotiv. Spørs om ikke jobb går før husene akkurat nå. 

7 kommentarer:

 1. gimmeline11.4.14

  TUSEN TAKK for mønsteret, eg blei skikkeleg glad, er fyrste gongen eg har vunne noko på nettet! Og eg veit akkurat kven eg skal strikke genseren til, haha!! Riktig god påske til deg!

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se tute tuva i voksenversjon, og i alle fall i de flotte fargene. Kos deg i London!

  SvarSlett
 3. Tusen takk, så artig det var å vinne! Jeg skal jammen få folk inni hus jeg også :) God påske!

  SvarSlett
 4. Jeg har sett en lignende barnegenser før, men den hadde skyskrapere og storbymotiv, må si at småbyfølelsen passer bedre for meg. Takk for tips!
  Orange og lilla, herlig fargekombo! Godt å friske opp med litt knæsje farger.

  SvarSlett
 5. Kos deg i London og God Påske!

  SvarSlett
 6. Jeg må bare vise frem min lille super-Ida i den nye genseren, synes hun ble riktig så fjong :) http://grete.duna.no/blog/2014/05/31/lille-supermodell/ Tusen takk igjen for superduper gave :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...