23.3.14

Syvende podcastepisode: MariaG, teknikknerd

Jeg kjenner ingen annen som er så teknikk-drevet som Maria. Og denne interessen har drevet henne til formidle på heltid. Hun er til og med prisa for det.
Hva er det som driver enkelte til å gjøre strikking, hekling og spinning til heltidsjobb? Kan det være at det er - morsomt? Og hva er det som er morsomt, Maria Gustafsson?

Maria i Rhinebeck, USA (bemerk: hun fikk mange
lovord for den strikka genseren sin ♡)
25 minutter med Maria gir noen svar, men får du anledning noen gang anbefales du å gå på kurs med henne. Hun kan snakke pinner hele tiden, kanskje bortsett fra når hun sover.
Men sikker kan vi ikke være, vi har ikke spurt mannen hennes.
----
Teknikken var ikke helt på vår side i denne podcasten, via Skype i midten av februar i år. Jeg håper likevel du hører det meste.
Unnskyldning 2: Episoden blei laget til å automatisk legges ut mens jeg var i Sverige i dag. Det gikk ikke så bra, skjønner jeg. Men nå er den i hvert fall ute. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...