22.2.14

Reklame: Nesehornavisen

En dagsavis som bruker strikkemønstre på nettsiden sin og reklamekampanjer - de fortjener mer reklame! Klassakampen - venstresidas avis - har nesehornet som maskot og har fått noen (hvem?) til å strikke opp et par selbuvotter som de averterer med. 

Reklame for Klassekampen
Mønster, garn og pinner får man hvis man gir bort et gratisabonnement i tre uker til fire personer! Har du hørt på maken! Er det noen som har lyst til et gratisabonnement i tre uker? 

8 kommentarer:

 1. Fantastisk premie. Jeg kan ofre meg og ta i mot et gratisabonement ;)

  SvarSlett
 2. Anonym22.2.14

  Stili som vi sier på Bærrgensk

  - Marianne

  SvarSlett
 3. Verv meg gjerne som gratisabonnent - har aldri lest Klassekampen jeg, men har hørt at det er en bra avis :-)
  God helg!

  SvarSlett
 4. Hehe, dette må vere første gong eg har sett eit nashorn på ein selbuvott, ja kanskje på eit strikka plagg i det heile tatt? Hadde vore moro å visst kven som står bak denne forfriskande verve-premien.

  SvarSlett
 5. yo también lo quiero, jejeje

  SvarSlett
 6. Er det nå jeg skal minne om unge Høyre som fikk bråk etter å ha brukt Mariusmønsteret i valgkampen? http://www.dagbladet.no/2013/08/06/nyheter/innenriks/tvist/unge_hoyre/hoyre/28556249/  Men moro, moro! Og fine nesehornsvotter hos en bra avis!

  SvarSlett
 7. Fine klassekampen!!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...