6.2.14

Nytt vottemønster

Etter åha strikke ferdig en kjørepose i Malabrigo Worsted hadde jeg fortsatt 3 nøster igjen - av 6. Så jeg tenkte jeg kunne strikke meg et par votter, for som med luer er jeg litt i mangel for tida. Og jeg klarer jo ikke å lage meg et par votter uten å skrive opp mønster samtidig. Sånn er det blitt.

I Malabrigo Worsted
Underveis fant jeg ut at det lettere tilgjengelige garnet Pickles Tjukk Merino så og si er identisk med Malabrigo Worsted. Anja strikka opp et par for meg. På bildet er dem grå, men det er egentlig en klar blå-turkis farge (en farge som Pickles ikke har på hjemmesiden sin). Men de er jo fine i grå også.

I Pickles Tjukk Merino
Og når jeg først var inne på det med lignende garn fikk jeg teststrikker Hilde til å prøve ut Raumas ull-alpakka-blanding, Mitu. Hennes rød-lilla heter noe så spenstig som 5090.
På grunn av at mønsteret kan strekkes veldig i alle retninger kan alle tre garna brukes i de samme størrelsene, selv om både Hilde og Anja har strikka påtagelig strammere enn meg.

I Raumagarns Mitu, en alpakka-ull-blanding
Mønsteret kan kjøpes via paypal for 15 kr + moms, tils 18,75 ut denne uka her med kupongkoden votter - fra og med mandag 10. februar koster de 30 kr + moms.

Jeg glemte å si at de er supervarme, uansett. 

7 kommentarer:

 1. Så flotte votter du har laget, de ser skikkelig gode ut :) fin blogg har du også :)

  SvarSlett
 2. De vottene var skikkelig flotte! Kult å kunne bruke flere garntyper på samme oppskrift :-)

  SvarSlett
 3. Anonym6.2.14

  De var skikkelig lekre, så jeg måtte kjøpe oppskriften.
  Gleder meg!! :D

  SvarSlett
 4. Kjempefine vottar, og artig å sjå dei i forskjellige typar garn :)

  SvarSlett
 5. Ja, veldig fine votter - flott flettemønster!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 6. Votter er kjempetøffe! Mønsteret har jeg sikret meg, de skal strikkes når jeg klarer å få ferdig litt av alt det andre jeg har på pinnene.. :-)
  Ønsker deg en flott dag, og god helg!
  Kristin

  SvarSlett
 7. For et nydelig vottemønster. Jeg er inne i en skikkelig vottestim nå. koser meg sånn med vottestrikk.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...