26.2.14

Nytt mønster: Barnejakka Humle

Barnejakka Humle er spesiallaget til garnet til Wollmeise, til fargen Salamander. Fargen minner om humler når det strikkes. Noen vil kanskje kjenne den igjen som et par sokker fra tidligere?

Jeg fikk hjelp av Elisabeth til å strikke en modell, og å ta lekre bilder.


Jakka strikkes nedenfra og opp, med klippekant for å kunne strikke den rundt. Mønsteret forklarer i bilder hvordan du kan klippe opp kanten, og den kommer med diagram til humlene.

Elisabeths flotte bilde
Og, for første gang inneholder også mønsteret mitt en skjematisk tegning med målene - det gjør det veldig lett å gjøre egne modifiseringer så lenge du har strikkefastheten. Jeg burde laget skjematiske tegninger tidligere, skal du si. Jeg er veldig glad jeg har kommet i gang.

Natur, Løwensahn og Salamander. 
Det trengs mindre enn tre nøster, langt mindre enn tre, av Wollmeise Pure 100% Merino. Mønsteret beskriver også en modell med to farger til humlene.

Mønsteret kan kjøpes via Paypal her. Det koster 37,50 inkl moms.

Modellen E M, 5 år ♥
Jeg tror det hadde vært veldig fint med en lilla sal også. Humler er jo så glad i kløver. 

11 kommentarer:

 1. Så herlig jakke! Kjente igjen mønsteret, ja.. Har mønsteret på sokkene og skal strikke de når jeg finner passende garn.. :-) Jeg ELSKER humler, synes de er de herligste små vesener, der de flyr dovent rundt og bare er til.. :-)
  Nå gleder jeg meg enda mer til sommeren. :-)

  SvarSlett
 2. Anonym27.2.14

  Så vakker! Både modellen og jakka! Fikk skikkelig sommerfølelse :)

  Vigdis

  SvarSlett
 3. For ei utrolig herlig jakke!! Skjønn modell også :)

  SvarSlett
 4. Nydelig fin! Og som rødkløverforsker støtter jeg forslaget om lilla, det hadde vært noe det! Jeg ønsker meg voksenmodell! ;-)

  SvarSlett
 5. Rett og slett nydelig design og fargebruk!!!!

  SvarSlett
 6. Like fin i jakke som i sokkar!
  Men sei meg - er du fortsatt i jobb? For ein produktivitet og så podcast på toppen :o) Veldig gøy at du er å finne "i fleire kanalar".

  SvarSlett
 7. Så fantastisk!!! Og denne farge!

  SvarSlett
 8. Nesten så jeg har lyst til å strikke en liten en - i lilla (kanskje noe rødkløverlignende i farge?) Bare for å se hvordan den blir :) Hvilken lillafarge passer best i Wollmeise da? Jeg kan ikke så mye om fargenavnene i det garnet.

  SvarSlett
 9. Love the Bumblebee design ,very pretty.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...