8.2.14

Nå også på museum

Rett nord for Mandal ligger Sjølingstad uldvarefabrikk. Og ikke bare er de en levende museumsfabrikk, de har en museumbutikk hvor de selger garnet de produserer.

Bildet er lånt herfra 
Da Ullfori var på besøk der for 4 år siden oppdaget hun at de hadde strikka opp et sjal basert på mitt mønster, som de brukte som reklmaeplakat for det 2-tråda ullgarnet sitt. Jeg har skrevet om det her.

Bildet tatt av Ullfori
Så da var det ekstra stas at de tok kontakt og spurte om de kunne selge mønsteret på Sinnasaujakka mi, i butikken sin. De produserer og selger både 2- og 3-tråda ullgarn, i tillegg til annet garn, og det er det 2-tråda garnet som de mente ville passe veldig bra.

Jeg er veldig stolt av at de ønsker å selge mønsteret mitt der, og jeg håper jeg får se mange som har vært innom og kjøpt garn til den og strikka den opp i Sjølingstadgarn. 

6 kommentarer:

 1. Yes, dette er kjempegøy!!!! Stolt av deg!! Sjølingstadgarn er topp!!!

  SvarSlett
 2. Barndomsbyen min! Anbefaler å ta turen til museet. Ungene var med meg på slep i sommer (ok, jeg var mest gira på å dra),men de syntes ullverkstedet var stas.

  Og så moro at de vil selge mønsteret der! Har du engelsk (eller tysk versjon), så kan det komme godt med, siden det er mye turister der og.

  SvarSlett
 3. Jeg har vært der :) Nydelig sted. Men har du lett for å bli bilsjuk, bør du ta dine forhåndsregler på veien...

  SvarSlett
 4. Gratulerer :)

  SvarSlett
 5. Så spennande! Må vera flott å verta sett pris på. Er jo enig i at du lager nokre flotte mønster. Ser ut som vi må verna om dei få plassane dei no spinn garn her i landet.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...