24.2.14

Nå også på facebook

Aller først, kan jeg få si at jeg syntes jeg har de beste folka rundt meg ever - selv om jeg ikke er på Instagram lenger? Kan jeg få si det? Dere er mange som er flinke til å kommentere her på bloggen selv når jeg har et sånt spamfilter, selv om mange leser denne på mobilen - tusen takk. Jeg er så takknemlig at jeg har trukket 3 av dere som har kommentert tidligere i februar, til ett av mine mønstre. Bare si ifra til meg hvilket dere ønsker dere.Bildet til fb-gruppa
Men siden det av og til er lettere å si ifra på fb har jeg oppretta gruppe der også, som ikke overraskende heter med pinner. Bli gjerne med, og ønsker dere ikke så veit dere nå i hvert fall om den. Jeg trekker en derfra også på slutten av februar - en litt større presang venter den som deltar der.

14 kommentarer:

 1. Anonym24.2.14

  Så koselig med overraskelsestrekning! Gratulerer til dere tre:)
  Jeg har ikke fb , så jeg får dessverre ikke blitt følger der. Men jeg er en trofast bloggfan;) (Bruker nok tid på andre ting så Fb tar jeg meg ikke tid til:P)
  Det er jo så mange kanaler å nå frem til folk på, instragram/ravelry/twitter/fb/blogg you name it... det blir nesten for mye! Jeg følger deg her så lenge du holder på:)

  Har alltid vært følger, men når jeg oppdaterte bloggen med Google+ tror jeg at det ble nullstilt. Er da det nå igjen:P

  SvarSlett
  Svar
  1. Og jeg er jo en ivrig blogger også så jeg kommer nok ikke til å gi meg her :) Bra du ikke ga deg )

   Slett
 2. Å hildrande du! No må eg så klart kommentere - igjen!
  Hjarteleg takk for overraskinga! Eg ynskjer meg veldig gjerne mønsteret på ugle-teppet, altså "Slumreteppet Unni". Og på bloggen til Unni/Malsen og mor ser eg til og med at ho har bursdag i dag. Hurra!

  SvarSlett
 3. Hei! Unnskyld at jeg er litt langsom i omdreiningen her, men er det sånn at de som er "venner" på FB automatisk også er med i "Med pinner"-gruppa di der? Jeg syns det ser sånn ut, og det er helt flott det, men jeg har ikke fått noen forespørsel, slik jeg pleier å få i sånne tilfeller. Jeg er bare nysgjerrig, det er derfor jeg spør :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei. Ang fb dreit jeg meg ut litt fordi jeg bare la til masse folk, uten tanke på at det var en gruppe, uten tanke på at folk - du - ikke hadde lyst til å være med. Jeg blir IKKE lei meg hvis du velger å gå ut.

   Slett
  2. Haha, som sagt, jeg var bare nysgjerrig jeg, og lurte på om FB hadde funnet på noe nytt igjen. Jeg melder meg ikke ut :-)

   Slett
 4. Oj, oj, oj! Jeg er visst en av de tre heldige - tusen takk! :)
  Jeg vil veldig gjerne ha 'Slumreteppe Unni' mønsteret!
  Og jeg som aldri har hell og lykke, men jaggu hadde jeg det ikke nå!
  Tusen mange takk! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg prøver å skrive her først, jeg, så kan jeg prøve bloggen din seinere hvis du ikke ser dette? Hva er kallenavnet ditt på Ravelry, Victoria?

   Slett
  2. Kallenavnet mitt er wool-victoria - ullent nok ;)

   Slett
 5. Så flott med facebookside. Jeg synes det er genialt, for jeg er nok oftere på fb enn i blogglandia. Men vil jo gjerne ha med meg det som skjer også. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Men så oppdager jeg i dag at jeg har laget en gruppe! Tror du det spiller noen rolle?

   Slett
 6. Jeg ble med på facebook-gruppa di. Det er spennende å se forskjellen på hvordan bloggere bruker facebook, noen bare poster innleggene sine, og noen legger ut en del "ekstra" som bare de på facebook får se. Hvilken type er du, tro?

  SvarSlett
 7. O lykke!!! Tusen takk!

  Nå må jeg bare bestemme meg for et mønster. Skal jeg a) velge et jeg er fryktelig forelsket i, men som jeg aldri i verden tror jeg vil klare å strikke? eller b) velge et som også er veldig fint, men som jeg med større sannsynlighet faktisk vil komme til å strikke? Må bruke pittelitt tid på å bestemme meg, du hører fra meg snart :-)

  Tusen takk!

  SvarSlett
 8. Anonym26.2.14

  Du blogger så fort for tiden. Klarer ikke å holde følge. Har to hele strikke-podcaster til gode. Jeg er så seigrumpa at jeg hverken har blogg eller fb, men jeg leser fast din (og en del andres) blogger - men så er jeg i alle fall på ravelry (selv om det tok litt tid å komme dit) - Marianne

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...