20.2.14

Med synål

Joda, jeg veit det fins hekla Yoda-luer så jeg kunne vel tatt meg bryet. Men barnebarnet mitt skulle delta i kreasjonen og da var en symaskin lettere å holde styr på enn en heklenål. Legg merke til at jeg sa lettere, ikke ufarlig.


Jeg er egentlig ikke noe glad i å sy. Det vil si, jeg er det også, når det er enkelt og greit og ikke tar lang tid. Sånn som med de små prosjektposene, de var veldig artige (ups, har ikke blogga om de, nei).

Men å sy for noen annen, for en liten gutt som også ville være med å bestemme … Og i tillegg har det tatt lang tid. Han sa han ønsket å være Yoda (helt sant, det var han som ønsket det), fra Star Wars. Så vi har sett små klipp fra Youtube og funnet ut hvem og hva Yoda var og så ut som. Jeg sitter nok med litt mer innsikt enn barnet i denne sammenhengen, men så lange det var en liten enighet var det greit for meg. Greit nok.


Jeg fikk mye hjelp fra Pinterest og enkle syråd via dem. Om drakta holder mer enn én dag i barnehagen blir interessant å få vite. Men det gjør kanskje ingen annen karnevalsdrakt heller?
Det jeg særlig har lagt vekt på er at den skal være superenkel å ta på og av, at alle åpninger er store og hvis det blir bråstopp i stoff som henger fast så skal festet løsne kjapt - vi ønsker ikke skadde barn her.

Med dinosaursko og lyssverd til 50 kr er kostymen komplett og karnevalet kan komme. Og en karnevalsdrakt er over.
Heldigvis. 

1 kommentar:

  1. Hvor blev den fin. Det er det man, på godt dansk, kalder overskudsagtigt:)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...