9.2.14

Fjerde podcastepisode: Unni er Malsens mor

Som alle veit (?) har jeg studert i Bergen, gifta meg med en bergenser og har hytte i Bergen. Og når utlendinger spør meg om Oslo så peker jeg til Bergen.
Hva har det med Unni å gjøre bortsett fra at hun også er bergenser? Ikke noe annet enn at da jeg var i Bergen i fjor spurte jeg henne om jeg når hun hadde åpent lager på Malsen og Mor. Da svarte hun:
- Når er du i Bergen, da?
Og så skrev hun, bare, enkelt og greit, at det var åpnet lager akkurat den dagen jeg var i nærheten. Og for å si det sånn, jeg var ikke aleine der den ettermiddagen :D

Shetland Soft-herlighet i Bergen
Faren hennes har nok rett i at det bor en kremmer i henne, men det er vel strengt tatt en genetisk disposisjon alle bergenesere har, er det ikke?

Lytt til fjerde podcastintervju, denne gangen med Unni, innehaver og designer i Malsen og mor. 

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for en veldig koselig episode, en perfekt start på søndagen med ugleteppet i fanget og dere to som fylte rommet med lyd. Veldig moro å høre historien bak Malsen og Mor, jeg kommer tilbake, for jeg likte grunntanken bak hvilke garn som ble tatt inn.

  God søndag!

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg :) Synes podcast-episodene dine er kjempefine.

  SvarSlett
 3. Oj, oj, dette var interessant! :) Gleder meg alt til neste episode!
  Hvordan er shetland soft ull i forhold til New Zealand lammeull? Med tanke på å strikke et lett, men varmende teppe.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...