23.2.14

Femte podcastepisode: Maria mekker mønstre

Kanskje det er bibliotekarene og sykepleierene som er de store yrkesgruppene som strikker, men Maria Olsson forteller at hun opplever at det er mange ingeniører som designer mønstre.
Lytt til intervjuet her.

Sjalet til Maria - foto: Juju Vail, bildet hentet fra Pompom 
Tusen takk til Dolly Dimple på Majorstua i Oslo, dere var veldig hyggelige som lot oss få låne et eget rom og sitte i for opptaket. Dessverre er det endel bakgrunnsstøy, men jeg håper dere som lytter syntes det bare er sjarmerende. Da har jeg lært til neste gang. 

2 kommentarer:

  1. Så moro å høyre Maria Olsson fortelje! Eg visste ikkje at ho har ein "link" til Oslo, men det var bra for podcasten din! Tackar så mycket!

    SvarSlett
  2. Jeg stilte til dybdeintervju med ei som hadde strikking som masteroppgave. Hun sa det var overraskende mange kvinnelige dataingeniører som strikket, tatt i betraktning antallet kvinnelige dataingeniører sånn generelt.
    Og jeg? Dataingeniør selvsagt :-)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...