9.8.13

Strikk Villsauene sammen

Har du kjøpt mønsteret mitt på Villsauene på Runde, og trenger et lite dytt for å komme i gang? Og kanskje du er litt nervøs for den der klippinga også? 


Yvonne har påtatt seg å lede alle villsauene inn fra sommerbeitet til ... ja, hvor befinner egentlig villsauene seg om vinteren? Kanskje de fortsatt går ute?


Går de fortsatt ute, på Runde, på Vestlandet så må det passe bra med en ulljakke i hvert fall, jeg kan ikke forstå noe annet.

Uansett, Yvonne har påtatt seg å lede alle jakkene hjem, i løpet av september. Også kalt samstrikk. Også kalt KAL (knit-along).  Uansett om du velger den minste eller største størrelsen så er nok en måned ganske god tid for å strikke den ferdig.


Jeg er med som mønstermekker i bakgrunnen - og kanskje litt i forgrunnen også, hvis det blir altfor vilt?  

Det er en av dem som er med som har bedt om å få mønsteret i str 8 år også, mønsteret dekker bare 1 til 3 år nå. Så hvis du kanskje har lyst til å strikke i str 5 år så kanskje du vil teststrikke den underveis for meg? Dette med å øke størrelsene er litt på planleggingsstadiet ennå, så det kan være jeg ikke får det til, men hvis noen har lyst til å prøve så send meg en beskjed på theneedlelady@gmail.com.

Men ellers, vis interesse ved å melde deg inn i gruppa på Ravelry og skriv noen ord om hvordan du planlegger å fargelegge villsauene. 

Vi bræikas. 

19 kommentarer:

 1. Åh, fantastisk! Lurer på om jeg skal begynne så smått i helga alikavel, for kjenner jeg meg selv rett blir jeg nok ikke ferdig før de andre begynner uansett. ;)
  En KAL er nok akkurat det jeg behøver. :D

  SvarSlett
 2. Ja, det hadde vært gøy å slenge seg med på. Men jeg må se om jeg får rodd i land noen andre halvferdige prosjekter i løpet av siste halvdel av august først.

  SvarSlett
 3. TrineA9.8.13

  Jeg er i ferd med å avslutte min andre voksen-sinnasau i løpet av få uker og er sååå begeistret over mønsteret. To døtre er glade for varme plagg til høst og vinter. Kaster meg nok over Villsauene også. Takk for velskrevet mønster!

  SvarSlett
 4. Gorgeous sweater design! The green-yellow version is especially striking! I can't wait to knit it, thank you!

  SvarSlett
 5. Herlig KAL!
  Har sendt deg en mail :)

  SvarSlett
 6. Alle versonene av denne jakken er skjønne, men min absolutte favoritt må bli grå med lilla sauer!

  Kan man legge inn ønske om at mønsteret med tiden kommer i størrelse 5-10 år?

  SvarSlett
 7. Dette vil jeg prøve å bli med på! Har ikke helt skjønt Ravelrysiden endå. Har "bare" vært medlem i to år.. *kremt* Forresten har jeg et ferdeigstrikket og nesten ferdig montert vognteppe etter ditt mønster liggende. Legger inn en kommentar hos deg med link når det kommer på bloggen min ;) Det med sånne Latviske Blomster eller noe sånt :)

  SvarSlett
 8. Har du noen garnforslag på garn man får tak i på "vanlige" garnbutikker sånn rundt om kring i Nord-Norge og sånt?
  I såfall vil kanskje jeg og bli med ;-)

  SvarSlett
 9. det hørtes gøy ut, men jeg må strikke str. 5/6 år til twinsen min.... Er snart ferdig med et kjedelig strikkeprosjekt så er jeg klar for dette! Kjempeflott jakke!

  SvarSlett
 10. Jeg prøvestrikker gjerne en liten jakke i str 5 år. Bare si fra :)

  SvarSlett
 11. Å! Ja! Løper inn på Ravelry umiddelbart!

  SvarSlett
 12. Gleder meg masse til å være med! Selv strikker jeg størrelse 3 år til min snart 2 åring (han er ganske stor gutt så jeg regner med at den kommer til å passe) Har selvsagt skrevet litt om KALen på bloggen da jeg gleder meg sånn.

  SvarSlett
 13. Hei!
  Regner med at du har sett at du er på framsida på Ravelry idag :-) ? Under overskriften : Community eye candy: handspun projects? Der er det villspunnede sauer ;-)

  SvarSlett
 14. Takk, Marit, det visste jeg ikke :)

  SvarSlett
 15. I dag har jeg reklamert for denne samstrikken på bloggen min :) Har også lagt ut et bilde av garnet jeg tenker å bruke. Håper den blir grei i alpakka, er litt redd for at den skal bli litt slapp i fisken.

  SvarSlett
 16. I actually would love to knit one of these for myself (female adult), but I guess that this will not happen ;-)

  SvarSlett
 17. Hmmm... nu ser jeg først denne KAL nu, men mon ikke lille LB godt kunne bruge en fåretrøje til efterårsvejret... der må planlægges :)

  SvarSlett
 18. Oj-oj-oj, for noen produkter/håndarbeider du lager :) helt nydelige, og kjempefine blogger, så flink du er :) jeg er også litt hekta på pledd innimellom, men sannelig, jeg kommer nok til kort i forhold til deg, du lager de nydeligste pledd :) takk for titten, trivelig

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...