25.6.13

Hot right now

Strengt tatt er det vel ikke så veldig varmt - der jeg befinner meg. Men det passer sånne kalde fisker som meg veldig bra egentlig.

Facebook spør stadig hva jeg tenker på, og selv om jeg veit at cross over på de forskjellige sosial plattformene regnes som uanstendig (eller noe sånt) skal jeg svare. Og jeg tenker for alle dem som er noe lei mine sinna sauer, nok er nok. Men et kjapt tilbakeblikk. Og et blikk forover.

Jeg gav ut mønsteret Sinnasaujakka i fjor, nesten på denne tida. Som har solgt i bøtter og spann. Faktisk så mye at jeg har råd til både å betale teststrikkerne mine sitt garn (selv om ofte står dem over, I am looking at you, Jane!) og for oversettelse. Mønsteret selger så bra at jeg har måtte starte firma (helt sant!) for å kunne trekke fra utgifter ellers blir det skattesmell.


Og hvis du lurer på hvor du kan kjøpe det så  kjøp den gjerne her, mønsteret koster 25 kr.

Nå er den kommet på tysk, og den ligger pent på hot right now-lista på Ravelry, det er alltid kjekt. Neste uke eller noe sånt kommer den på engelsk.


Men, som noen andre enn meg er dere sikkert rimelig lei, noen av dere. Hvor lenge skal jeg fortsette å surfe på sinnasau-bølgen og heller lage noe nytt i stedet? Gladnyheten er at jeg har to varianter igjen, etter det er det stopp. Jeg blei spurt om jeg ikke kunne lage en variant med sauene fordelt andre steder enn over skuldrene, og - jeg klarte å si nei. Er det noen av dere mønstermekkere der ute som føler seg kallet så leverer jeg stafettpinnen mer enn gjerne videre. Jeg har ikke noe eierforhold til den sauen.
Okei da, litt. 

Barnehagegenseren for guttene i str 1 til 7 år blir trykt i et ukeblad i løpet av høsten.Og den lille jentejakka i størrelsene 1 til 3 år, Vårens nøster, kommer i løpet av seinsommeren.Kan jeg (igjen!) få takke alle som har kjøpt mønsteret, og alle variantene - alle variasjonene! Det er så artig. På Ravelry kan jeg se det er brukt 29 forskjellige garnmerker. Det er strikka 134 prosjekter, bare på Ravelry. De fins i alle farger, og det er til og med noen som har laget sin egen barneversjon - for ikke å snakke om kosehundversjonen da. Når får jeg se den på en ordentlig hund? Eller en mann?  

Og for dere som har orka å lese helt ned hit. Jeg kommer til å gjøre noen forandringer med mønstrene mine i løpet av høsten. Så pass på nå og gå inn og last ned og legg i Ravelry-biblioteket ditt de mønstrene som er gratis. Det er ikke helt sikkert de kommer opp igjen i det hele tatt etter oppryddinga, evn at de vil koste litt. Kanskje.

Firmanavnet? Nei, det hetter ikke Sinnasau, det heter med pinner

16 kommentarer:

 1. Barnehagegenseren må jeg strikke, kjenner jeg - frøkenen på 3 digger nemlig sauer. :)

  SvarSlett
 2. to vrange, du synes jeg var litt smal når jeg sa guttegenser? Det er så få guttegensere så derfor la jeg vekt på det. Jeg gleder meg til å se jentegenseren også :)

  SvarSlett
 3. Fantastisk
  Rett og slett
  den er også bare helt herlig den sauen der...
  Ønsker deg en GOD og VARM sommer

  SvarSlett
 4. Kjempemorro at det har tatt sånn av. Sinnasaujakken står på min strikkeplan i finull, en gang til høsten!

  SvarSlett
 5. such a sweet sweater!

  SvarSlett
 6. Veldig moro å høre at det har tatt såpass av! Og ennå synes jeg du har særs rimelige mønstre.

  SvarSlett
 7. Så utrolig kult! Gratulerer! Og de barnegenserne er bare herligst da!!!!

  SvarSlett
 8. Kult.
  Min jakke er under produksjon og den blir kjempelekker! Gleder meg masse til å få den - jeg er jo så heldig at venninna mi strikker den til meg :-)

  SvarSlett
 9. Bra jobba, Ann! God sommer!

  SvarSlett
 10. Gratulerer med velfortjent suksess! Jeg har også tanker om å strikke en sinnasau! Takk for tips om gratismønstrene dine. Du er jammenmeg en generøs strikkedesigner, på flere måter - har skrevet meg bak øret at jeg skal inn og hente kunnskap her etterhvert :)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 11. Anonym26.6.13

  Gratulerer med suksess og eget firma!Veldig stas og velfortjent :-)

  SvarSlett
 12. Anonym27.6.13

  Det var jo gøy. Gratulerer.

  SvarSlett
 13. Stämmer in i gratulationerna! Väldigt roligt att du har gjort det så bra! Jag tycker också om dina mönster ( med får och utan), och ser med förväntan fram emot kommande. Ha en skön sommar!

  SvarSlett
 14. FroskeMari28.6.13

  Jeg gleder meg sånn til den lille jakka kommer med mønster. Jeg har masse shetlandsull i fine farger. Du lager så utrolig mye fint! God sommer!

  SvarSlett
 15. Så gøy!
  Gratulerer så mykje - dette fortjener du. Har strikka jakka både med og utan sauer, og er ikkje sikker på om eg er ferdig med den enno :o)

  SvarSlett
 16. Jag <3 min sinnasaujakka, det är synd att det är för varmt för att använda den nu på sommaren!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...