16.4.13

Bikubesong, barneversjonen

Da er e-boka om 6 strikka vogntepper gått til korrekturlesing (hurra!), det første engelske mønsteret er ferdig (hurra!) og alt er i rute. Jeg må innrømme det er en liten lettelse å ha kommet så langt. Den kommer siste uke av april. Hurra! 

Ett av teppene, Bikubesong, er strikka av flinke Liv. Da jeg skrev mønsteret og regna på det kom jeg fram til at det skulle brukes i overkant av 100 gram med Wollmeise DK. Men jeg sendte Liv 2 nøster, sånn for sikkerhets skyld. Eh, feilberegning. Teppet veier 420 gram, og begge nøstene blei brukt opp. Det er det man har teststrikkere til å oppdage. Men så er teppet blitt stort også, strekt ut er det 90 x 90 cm. Det er det eneste teppet i boka som bruker bare 1 farge, og det er det som er blitt størst. Så jeg velger å kalle det soveteppe i stedet for vognteppe, for en som ligger i barnehagen og sover ettermiddag (fordi jeg veit det er mange barn som fortsatt sover ute, i frisk luft).

Liv har ikke noen å gi det bort til ('takars), så hun har gitt det til meg (så da hadde hun noen å gi det bort til likevel :p), og jeg vil gi det bort til deg. 
Det vil si, jeg vil at du skal ville ha dette teppet. Det er bare trist hvis du velger å skrive kommentar bare fordi du ønsker å vinne noe, når det kanskje er noen som har veldig lyst på det fordi de har noen i tankene. Ikke sant? 
Så skriv en kommentar før neste innlegg som er på fredag (som ALLE må lese), så velger jeg en tilfeldig som har kommentert. Ønsker du å kommentere på Livs vakre arbeide uten å delta i utloddinga kan du gjøre det i bloggen hennes. 

Nå framover blir det mye vognteppesnakk, så hvis det ikke er så interessant for deg så anbefaler jeg deg å komme tilbake i mai. Kanskje bortsett fra å ta en tur innom her fredag 19. april ... shsss, hemmelighet ;)

44 kommentarer:

 1. ÅÅåå.. Så nydelig deilig enkelt bikubemønster.

  Denne tenker jeg skulle passe helt fint til en liten nyfødt som kommer i august, eller en liten barnehagegutt som sover ute ennå.

  Og joda, jeg leser nok neste innlegg uansett om jeg må eller ikke, rett og slett fordi det er hyggelig.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Så fint det var!
  Og siden jeg går lei etter ca 5 cm strikk hver gang jeg prøver å begynne på nytt teppe, så tror jeg at jeg vil vinne dette. Så kan jeg myse på de andre jeg har lagt opp til de rekker seg opp selv.

  SvarSlett
 3. Nydelig teppe! Jeg har to søte små som er iskalde på den nye hytta vår før vi får varmen opp - det tar litt tid på 78 gr nord :) Så et slikt luksusteppe hadde vært helt perfekt!

  Lykke til med mønster-/bokinnspurt!

  SvarSlett
 4. Nok et flott teppe fra deg! Jeg leser alle dine innlegg da jeg er en av dine trofaste 'followers', tror faktisk at din blogg var den første jeg la til i sin tid... ha en fin tirsdag hos deg!

  SvarSlett
 5. Wow og gratulerer med E-boka. Tenk at to hesper med Blaue Tinte kunne bli så fint. Vel, det meste Wollmeise og det Liv strikker blir nydelig. Min nieses lille datter fyller 1 år to dager etter min bursdag og begynner snart i barnehage. Så ett sånt teppe vil hun sikkert få bruk for. Og nå har "gammeltante " brukker armen, så strikkepinnene må hvile :))) hilsen Marit

  SvarSlett
 6. Kjempe fint! Sjølv har eg ikkje bruk for det, men eg har ei syster som nett har fått ein liten gut og det hadde vore kjekt at ho kunne få det.

  SvarSlett
 7. Åhh, for et nydelig teppe.
  Selv har jeg ikke bruk for det, men jeg vet om en liten nyfødt som snart entrer verden. Det hadde vært koselig å kunne gi en så flott gave!

  Gleder meg til neste innlegg. Jeg liker teppestrikk!

  SvarSlett
 8. Så nydelig! SKulle gjerne hatt det som sovepledd til sønnen min! Er veldig imponert over alle de som klarer å strikke så store tepper i ensfarget garn.

  SvarSlett
 9. Nydelig teppe og et stort gratulerer med e-boka!

  SvarSlett
 10. Å for ett nydelig teppe i en nydelig blåfarve.
  Jeg har ett barnebarn som elsker å krype opp i sofaen med ett teppe rundt seg, men hun sier at mitt hekleteppe klør. Så dette hadde vært en super gave til henne :-)

  SvarSlett
 11. Nydelig teppe.
  Ønsker deg lykke til med mønsterbok. Det er alltid kjekt med nye mønstre.
  Håper på å bli en heldig vinner av det flotte teppet.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 12. HM Storli, 730016.4.13

  Flott med bikubemønster. Jeg venter et barnebarn første uka i mai, en gutt, og dette teppet vil sikkert passe han bra. Blått og flott som det er.
  :-)

  SvarSlett
 13. Nydelig mønster. Gleder meg til e-boka kommer. Har mange i vennekretsen som venter barn.

  SvarSlett
 14. fru S16.4.13

  Herlig farge og struktur i teppet! Gleder meg til e-boka kommer.

  SvarSlett
 15. Å for et flott teppet ! Nydelig mønster of farge :) Hadde jeg blitt den heldige vinner skulle det ha blitt gave til en liten Drammensergutt i familien Lykke til med e- boka ! De andre teppene dine er også nydelige :)

  SvarSlett
 16. Kristina B Volden16.4.13

  Super nydelig teppe :)
  Det hadde nok min 11 uker gamle prinsesse kost seg med :)

  SvarSlett
 17. Sissel Lauten16.4.13

  Nydelig teppe

  SvarSlett
 18. Jeg vil gjerne ha teppet, ikke bare for å vinne noe men fordi jeg har en liten barnehagegutt på 14 mnd som sover ute og som trenger et ekstra teppe. Hvis du følger lenken tilbake til bloggen min så ser du ham der i ullvesten sin. Livs vakre arbeid skal bli behørig kommentert. Jeg elsker det mønstret, minner meg om en topp jeg diktet til datteren min engang http://krialer.blogspot.no/2011/05/karolines-sommertopp-er-ferdig.html.
  Så nå skal krysse fingre fram til fredag :-) I mellomtiden skal jeg studere bildene av de andre vognteppene du har laget :-)
  Mvh Kristin

  SvarSlett
 19. Anonym16.4.13

  ... mitt første og eneste barnebarn (gutt) født febr i år vil få glede og nytte av dette vakre teppet i lang tid framover ♥ hilsen patrona@online.no

  SvarSlett
 20. Åh for et nydelig teppe!!! Inspirasjon til meg som ligger på revmatismesykehuset og kikker rundt etter neste strikkeprosjekt :)

  SvarSlett
 21. Jeg vil gjerne være med i trekningen, slik at jeg kan gi teppet til Guro's nydelige Nikoline <3
  Fantastiske klar farge og nydelig mønster! Gleder meg til å se alle 6 mønstrene samlet :)

  SvarSlett
 22. Anne Tone16.4.13

  Jeg vil gjerne være med i trekningen, slik at jeg kan gi teppet til Guro's nydelige Nikoline <3
  Fantastiske klar farge og nydelig mønster! Gleder meg til å se alle 6 mønstrene samlet :)

  SvarSlett
 23. Jorunn sneen16.4.13

  Nydelig teppe :)

  SvarSlett
 24. Nydelig teppe.....
  Den eboka komer så midt i blinken, jeg skal strikke babyteppe i dåpsgave......
  Men har jeg orntlig flaks så vinner jeg dette og det hadde blitt så fint til lilleprinsen til Kine
  Ha en utmerket kveld... for det er kvelden

  SvarSlett
 25. Så flott og solid dette teppet ser ut. jeg kunne tenkt meg dette teppet til min lille mormorgutt. Han trenger noe varmt og godt å tulle seg inn i. han er tre år så dette rundt om snurrteppet med bikubesong ville vært rett i blinkusen til ham.
  Klem

  SvarSlett
 26. Anonym16.4.13

  Et nydelig teppe og nydelig til den lille frøkner mi som elsker å sovne innstiller i noe mjuke og varmt. Marit

  SvarSlett
 27. Gratulerer så mye med E-boka! For noen flotte tepper!:) Jeg vil veldig gjerne vinne det nydelige teppet.. Jeg er mormor til ei jente på 5 mnd, og hun sover ute hver dag. Det hadde jo vært toppen:) Lykke til:)

  SvarSlett
 28. Det dukker opp en liten fillefetter her i mai, dette hadde vært gaven til han. Han har ingen strikkende bestemor dessverre.

  Fantastiske fine tepper du har designet, jeg har vært så heldig å se, kjenne og følge med på strikkinga av det ene. Lykke til med bok:-)

  SvarSlett
 29. Hilde16.4.13

  Det teppet ønsker jeg meg! Super struktur og nydelig farge.

  SvarSlett
 30. Laila Vikane16.4.13

  Så flott teppe iet fint mønster og en nydelig farge :)
  Du har en flott blogg som jeg har fulgt et par år:)
  Lykke til med e-boken.

  SvarSlett
 31. Superfint soveteppe som vil være perfekt til frøkna i huset som skal begynne i barnehage til høsten. Eller til en av tre småfettere som ventes i løpet av året (for ikke å snakke om at det ville ta vekk litt av strikkebyrden fra meg. Merker jeg blir litt småsvett av tanken på hvor mye strikk som må produseres over sommeren når barnehage-ulltøy til egne små må fornyes og resten av familien dytter ut nye verdensborgere på løpende bånd).

  SvarSlett
 32. Nydelig teppe!
  Klart jeg kan tenke meg dette teppet. :) Venter mitt aller første barnebarn i mai, så dette hadde vært midt i blinken! :)

  SvarSlett
 33. Dette var virkelig et flott teppe,nydelig farge og mønster.

  Min datters beste venninne venter baby nå i mai og har dårlig råd som alene mor.Jeg har strikket hentesett og masse annet en liten baby trenger,men rekker ikke å strikke et slikt nydelig teppe som dette før den lille kommer.Hadde vært en flott tilleggsgave å få gi henne og babyen ;-)

  SvarSlett
 34. Såååå lekkert! Vil bli kamp mellom mottakere her tror jeg :)

  SvarSlett
 35. Dette teppet er nydelig og jeg har allerede tenkt på farger jeg kunne ha lyst å strikke det i. :-) ♡ ♡

  Kan det strikkes i babyull også, eller 2-tråds fra Nøstebarn eller DUO? :-) ♡  {StrikkePia}

  SvarSlett
 36. Nydelig teppe, og fantastisk farge.
  Hadde vært deilig å hatt over fotan sine, mens man kroet seg i sofaen med teppestrikk fra den nye eboka som jeg gleder meg masse til kommer i salg.

  Men, nå skal jeg skrolle meg nedover flere innlegg og bare nyte synet av masse flotte tepper.

  SvarSlett
 37. Anonym17.4.13

  Det var en nydelig blåfarge, og det passer jo helt perfekt til min blåøyde lille gutt:P
  Men nei da... Våre kjære venner har en tass i magen som skal ut, og vognteppe er alltid en fin gave som man vet blir brukt:)

  SvarSlett
 38. Jeg har fulgt bloggen din lenge nå, mest av alt beundrer jeg hvor dyktig du er på å strikke med flere farver! Jeg kan til nød strekke meg til en Marius, men blir rød bare ved tanken ;) samtidig har du spreke farvekomboer som jeg selv ikke ville plukket på stående fot ;)

  Jeg melder meg på konkurransen, fortsetter å lese bloggen din og håper at jeg finner tid i strikketimene mine til å strikke er slikt pledd. For ensfarvet skal jeg klare fin-fint!

  SvarSlett
 39. Anonym17.4.13

  The quilt/blanket is beautiful. I love it. And I know someone who would love it as much as I do.

  SvarSlett
 40. Jeg har en datter som igjen har en veninne som skal ha baby.Så det hadde passet fint i barsel gave.det er jo helt nydelig.

  SvarSlett
 41. Jeg får et nytt tantebarn snart - og da hadde det jo vært flott med et så fint teppe!!!
  Blir spennende når epoken kommer ut!

  SvarSlett
 42. E-boken, skulle det stå. Jeg begynner å se dårlig...

  SvarSlett
 43. For et fantastisk teppe. Jeg ønsker meg veldig dette, for da kan jeg gi det videre til min kusine som får en liten en i mai :) Så nå krysser jeg fingrene og håper jeg får noe jeg kan gi videre.

  SvarSlett
 44. Åh så nydelig ett teppe!
  Jeg blir tante til høsten så hadde ikke vært så dumt å vinne ett sånt ett ;)

  SvarSlett

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...