31.1.13

Favorittavler på Pinterest

Mens jeg leita etter beskrivelsen på en god felling i dag kom jeg over denne tavla med bare avfellinger, jeg sier bare wow! Jeg mener, google er vel og bra, men å få en tavle med bilder og en kort beskrivelse om hva den inneholder er jo hakket skarpere, da.
I det hele tatt liker jeg Liz Mareks tavler, jeg følger flere av dem. Hva syns du om denne med bare klipping av strikketøy? Eller denne med fellinger av masker og hvordan få det pent og parallelt? Sjekk henne og se om det ikke er annet der som faller i smak.

Og så syns jeg mange av tavlene til Eva Martinson er bra, for eksempel denne med strikking og denne med strikkediagram. Det har nok noe med at hun ofter pinner mine bilder da ;)
Sjøl repinner jeg veldig ofte fra Inkspot, jeg syns hun (dem?) er veldig flinke til å finne bilder som ikke bare er henta fra Ravelry. Denne tavla med håndstrikka er et funn, og jeg anbefaler den på det varmeste.

Og så for oss strikkenerder, da, Marthe Sveens Strikkegerilja-tavle. Hun har forresten flere strikketavler som er verdt å abonnere på.

Har du noen strikke- og garnrelaterte tavler på Pinterest som du absolutt vil at vi andre skal oppdage?

Sjøl heter jeg Ann Myhre (pinneguri) på Pinterest, og har du lyst til å følge noen av mine tavler er du hjertelig velkommen. 

12 kommentarer:

 1. Ååå så mye fint, takk for tips :) Og jeg vil jeg følge deg på Pinterest også :)Hisen Beth

  SvarSlett
 2. Her var det gode tips ja, takk for dem! Synes Pinterest er veldig inspirerende, har funnet gode tips på mange felt der. Og selvsagt følger jeg deg!

  SvarSlett
 3. Takk for tips! Mye fint!!

  SvarSlett
 4. Hei! Bra tips!! Pinterest er så morsomt!! Og det finnes så mye fint! Så deg på Tjorven garn, men turte ikke si hei. Teit av meg, litt feig. Annek:-)

  SvarSlett
 5. Oii, takk for tips, skal inn å sjekke. Har mange strikketavler, men ikke så mye om teknikk, mest ideer til hva jeg skal strikke, oppskrifter jeg liker ol. Jeg har bruker gittebettina.

  SvarSlett
 6. Ja du har helt ret, jeg har også fundet meget inspirerende og lærerige tavler på Pinterest. Det er bare noget der dur at få foræret en hel side med gode henvisninger.

  SvarSlett
 7. Ja Pinterest är starkt beroendeframkallande!! Har lagt in dig i min följarlista!

  SvarSlett
 8. Jeg synes jeg ikke helt finner fram på pinterest, og at det blir litt tilfeldig hva jeg ramler over. Derfor: Takk for mange gode tips!

  SvarSlett
 9. Pinterest är en guldgruva!

  SvarSlett
 10. Mye flott der, men må bare innrømme jeg finner ikke ut av hele Pinterest! Har forresten strikket ferdig sauejakken som ble stripejakke hos meg om du har tid til å se innom hos meg! Ha en riktig god helg hos deg!

  SvarSlett
 11. Kjempefine tips! Delte innlegget ditt på To Damer sin Facebook-side.

  SvarSlett
 12. Tusen takk, du finner så mye spennende på nettet :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...