28.12.12

En vott - vått - kaldt

Det er litt tidlig å komme på utstilling, ja, men sånn er det. Og heldigvis ser jeg flere som er yngre enn meg i gruppebildet. Jeg puster lettet ut.  Her er Wenche, og her er Jorid, og her er Bitta og her er Jane. For å nevne dem jeg kjenner igjen.


Og så er det egentlig ikke meg, da. Men et par strikka votter fra for lenge siden. Så lenge siden at jeg ikke tør åpne mønsteret lenger for å se hvor mye som burde vært forbedra. Nå som jeg har litt øvelse i mønsterskriving.

Det det egentlig handler om er en votteutstilling. I Kvæfjord i Troms er det noen driftige damer som feiret vottens komme, 1. vinterdag, på primstaven i oktober - ved en utstilling i hjembygda, Borkenes. Ett av temaene var vottemønstre funnet på internett, og det var votteparet Latvian Mittens no 6 som havnet i godt selskap her.

Så kjekt å ende opp på utstilling :)

6 kommentarer:

 1. Så gøy med en egen "vottens dag. Utrolig mange fine votter!

  SvarSlett
 2. Kjempeide! Må leite fram den utstillinga:-)
  Gøy å være med da! Ha ei fortsatt fin romjul.

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at du skrev om votteutstillinga! Vi planlegger ny utstilling til neste år på samme tid. Kanksje du har tips til temaer vi kan ha med?

  Godt nytt år! :-)

  SvarSlett
 4. Her er forresten flere bilder fra samme utstilling :-)

  http://www.flickr.com/photos/34474656@N02/sets/72157631901229024/

  SvarSlett
 5. Ikke verst å havne på utstilling! Det er er en ære, det! (Festlige full storm-votter på midten der)

  SvarSlett
 6. Så koselig med votteutstilling!
  Jeg er innom deg for å ønske deg et riktig Godt Nytt år!
  Pernilla

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...