20.2.12

Tanketomt

Det er ikke det at jeg ikke strikker om dagen, jeg strikker som en gal. Jeg er en av de gærningene som prøver å redusere på garnlageret mitt ... men blir oppgitt når det bare fylles opp på nytt. Så derfor må jeg strikke enda fortere og har enda mindre tid til blogging.

Jeg gir dere en pausefisk så lenge.

Jeg vet dessverre ikke hvor denne står. Kanskje du gjør det?

Nå må jeg tilbake til pinnene ... :)

9 kommentarer:

 1. Her skal du få et kjempfint tips som du gjerne kan spre videre. Google har en bildesøkefunksjon som er ganske snasen. Gå til http://www.google.com/imghp. Klikk på bildet du vil søke etter og dra det inn i søkefeltet. Søk. Så må du selvsagt sile resultatene litt.

  Denne strikkedamen her, hun ga meg masse resultater på russisk. Det kan ikke jeg, så jeg klikket litt rundt, og fant ut at hun er i Belgorod vha. google translate. Jeg googlet litt til, og fant en bloggpost om det. Tok meg kanskje fem minutter totalt :)

  SvarSlett
 2. Så flott!
  Lykke til med garnkrymping og strikking. Jeg prøver på det samme. det hoper seg opp med altfor mye garn til tider

  SvarSlett
 3. Oi! Takker til Martha som lærte meg noe nytt idag, kommentarfeltet her er alltid mye fine innspil. (Ikke verst å like andres kommentarfelt?)

  Stille her også, mye strikking, men tom for garn på første (restegarnsforbannelsen), valgets kvaler om tekst på andre, og en liten fargeanalysetvil på siste.

  SvarSlett
 4. Martha Joy, genialt! Tusen takk for den folkeopplysninga.

  Jeg er glad det fins folk der ute som har tid til å kommentere, jeg ;)

  SvarSlett
 5. Glad for å kunne hjelpe. Og den googlefunksjonen burde bli mye mere kjent, det er et stort problem at riktig person ikke blir kreditert. Om du har kikket innom f.eks. tumblr er jo mesteparten av postene folk gjør ikke av eget materiale, og veldig mange lar være å oppgi opprinnelse. Ofte fordi de ikke vet, men gjerne vil bruke bildet likevel, slik som du nå.

  SvarSlett
 6. Denne var herlig :-)

  SvarSlett
 7. Litt tanketomt er også bra, og den dama der kan jeg like!!!

  SvarSlett
 8. Fantastisk statue :) No er kanskje ikkje Belgorod ein by som står øverst på lista mi over plassar å reise, men eg føler no den hoppa oppover ein del hakk.

  SvarSlett
 9. Haha, for en stilig statue :D

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...