3.12.11

Julemarkedstid

Husk å bruke desember til å stikke innom et lokalt julemarked og bli inspirert - både til å lage egne ting og til å kjøpe hjemmelagde saker som er gjort i kjærlighet.

Julemarked i Botanisk hage i Oslo, nov 2011

Og å treffe på nissene selvfølgelig :)

4 kommentarer:

 1. Julemarked og messer er trivelig å besøke. Vi har hatt med barnebarnet på julemesse i dag - kjøpte to par nydelige strikkavotter og to strikka julekuler til henne - til stor begeistring! Kaffe med kake og julemusikk - Glede!

  SvarSlett
 2. Solveig3.12.11

  Jeg gleder meg hvert år til å besøke julemarkeder. Her jeg bor er Husflidslagets marked på Nøtterøy et høydepunkt. Det bugner av nydelige produkter laget i kjærlighet, som du sier, i "ordentlige" materialer (ull, bomull, lin..) Her er strikkede produkter, hekling, søm, sølvsmykker, bakst. You name it. Alt er nydelig lagt frem i lokalet av dyktige damer fra Husflidslaget. Jeg elsker å gå hit for å kjøpe presanger. Jeg rekker ikke å lage alt jeg har lyst til selv :) Markedet gir meg god julestemning i motsetning til overfylte varemagasin med " Plastic fantastic" produkter. God førjulstid, Pinneguri, og takk for all inspirasjon du gir meg!

  SvarSlett
 3. Ja, julemarkeder er gøy. Vanskelig å få tid til det med to små... så da blir det julekalendere og julegiborter som den jeg har på kveldstid...

  God jul!

  SvarSlett
 4. Vi var også på julemarked idag, se min blog.

  Hun er rigtig yndig i sit strikkede nissetøj. Køn er hun altså også :D.

  Glædelig december til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...