29.3.11

Ull på is

Jeg sier til meg sjøl at jeg ikke er noe konkurransemenneske, men det er jo fordi jeg aldri deltar i dem (lenger)! Når sjansen byr seg så varter jeg opp med klør, freske talegaver, stemmeprakt og kroppspråk som sier: Jeg dreper deg hvis jeg ikke vinner!

For en stund siden var jeg så heldig å ha besøk av en dame fra Vermont, USA, hun var på jakt etter gode detaljer i norsk håndarbeidstradisjon for å ta med seg hjem over dammen. For produksjon av strikka luer o.l. En hobby hun hadde med seg hit var curling. Som hun spilte da hun var her i Oslo. Så da jobben (min) spurte om vi skulle stille lag var jeg på en måte mentalt forberedt på at det var en riktig så hyggelig sport som godt kunne kombineres med å være strikkeinteressert også. Man har  jo selvfølgelig sitt image å dyrke ;)


Dessverre var jeg urusel selv om jeg virkelig gav jernet - og storkoste meg. Sjefen min tok dette flotte bildet som viser at jeg virkelig tok ansvar for teamet mitt. Og imaget ;D)

5 kommentarer:

 1. Jeg så for meg våt is på ull, altså ikke noe som det er noe fart i i det hele tatt!
  Men se, curling er noe annet! Ser utrolig gøy ut. Og vel kledd er du :-)

  SvarSlett
 2. Kuleste curlingdama EVER! :)

  SvarSlett
 3. Full konsentrasjon i lekker design ;-)

  SvarSlett
 4. Funny, funny :)

  SvarSlett
 5. Stylish !
  Kommer forresten ekornjakkemønsteret for salg ??

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...