11.11.10

Reprise

Noen som husker jeg holdt på med et vognteppe kalt Vestlandet?

Baksiden
Nå er det ferdig. Det vil si, det er ferdig strikka, men jeg har ikke sydd stoff på baksiden - det kommer når jeg får kjøpt et mosegrønt bomullstoff.

Jeg lytta til dere som nevnte at jeg ikke trengte å snurre tråden på hver tredje maske på baksiden når jeg skulle sy på en stoffbakside. Og da gikk det fortere. Og ble minst like pent.

Hjorten
Men hjorten står fortsatt i helspenn i den ene kanten, på vei ut av teppet. Enten det er feil eller ikke.

Det største
Dette er det største av alle vognteppene jeg har strikka. Det blei 1 meter x 85 cm, og veier 455 gram. Det er strikka på pinner 2,75 mm, i Wollmeise Natural, Spice Market, Golden Pear og Pistazie.
Jakttema
Babyen til N. kommer ikke før i februar, men det er godt med alt som er ferdig. Og så er det så godt å være ferdig med sånne store ting.

24 kommentarer:

 1. Så fint det ble! Nydelige farger og mønsteret ble kjempebra!:)

  SvarSlett
 2. Så utrolig flott det ble.

  SvarSlett
 3. så utrolig flott. blir så glad når jeg titter innom deg, du er så utrolig flink..

  ha en flott dag

  SvarSlett
 4. Å, så fantastisk fint det ble!

  SvarSlett
 5. Tenk så heldig den babyen som får dette teppe og så morro for dem som skal trille vogna. Det er jo utrolig flott!! Du er virkelig flink.
  Ha en forsatt fin dag, klem.

  SvarSlett
 6. SÅ fint det blev med hjorten som liksom suddar ut bakgrundsmönstret!

  SvarSlett
 7. Oppsiktsvekkende lekkert!

  SvarSlett
 8. jeg syns den hjorten er helt fantastisk, jeg!

  SvarSlett
 9. Skikkelig lekkert vognteppe!

  SvarSlett
 10. Jeg bliver altid helt forelsket i dine tæpper - og får lyst til at strikke et til mig selv i voksenstørrelse hver gang du viser et nyt. Det er nok godt, jeg ikke er så modig, trods alt :)

  SvarSlett
 11. Anonym11.11.10

  Love it !

  SvarSlett
 12. Noe så flott! Heldige baby:-)

  SvarSlett
 13. Nok et flott teppe fra ditt fang. Du er utrolig dyktig, og denne gangen får du meg i godt humør. Den lille jaktstripa nederst er fenomenal og setter tankene mine i sving. I mitt indre bilde er kjerringa også med. Og sånn er det med sann kunst, man videretolker alltid;))
  Dette er fantanstisk Flott!

  SvarSlett
 14. Nok ein imponerande stykkje arbeid frå dine strikkepinnar!

  SvarSlett
 15. Nydelig!

  Den som hadde orket å gå i kast med noe sånt ...

  SvarSlett
 16. Det ble utrolig flott!! Og så likte jeg så godt mønsteret i midten, hjorten også, men særlig stjernemønsteret - det var litt annerledes men samtidig enkelt. Tror jeg skal kopiere det, en gang. Og alltid hyggelig å høre at noen har fulgt rådene en gir, det er ikke så ofte :-) (og det var jo ikke bare mitt råd heller) Men da er du vel kurert for "mer enn 3-maskers "float"-fobien"? (Uff hva heter det på norsk - fælt å bli så angli/amerikanisert i strikkespråket sitt!)

  SvarSlett
 17. it is very pretty!

  SvarSlett
 18. Blir den stiligste babytrilla i sitt nabolag :) Flott arbeid!

  SvarSlett
 19. Superfint:-) Heldige bay som får det. Gratulerer forresten med bloggfeiringen. Jeg kunne sagt så mye, men det får holde med at du er en strikkeheltinne:-)
  God helg.

  SvarSlett
 20. Virkelig et imponerende stykke arbeid! Du er så flink.
  (Noe sånt hadde jeg nok aldri blitt ferdig med...).
  God fredag!

  SvarSlett
 21. Heia hjorten!

  Flott vognteppe, de kommer garantert til å få mange kommentarer! (og det er stas!)

  SvarSlett
 22. Anonym12.11.10

  Ser flott ut, likte hjorten ;o)

  SvarSlett
 23. Jeg skjønner ikke hvor du henter tålmodigheten fra! Dette teppet ble RÅFINT! Jeg tror ikke jeg hadde turt å gjøre et forsøk på et slikt selv engang! Tipper det er en baby som får en herlig oppvekst bare fordi du er så snill å lager et slikt teppe :D

  SvarSlett
 24. Så lekkert! Jeg er enig i logikken din, at hjorten må vende utover. Jeg tror ikke hjorter er så tøffe når de har noen etter seg. Det er ikke så ofte man ser at mønsteret i et teppe utgjør en historie som pirrer nyskjerrigheten og får en til å lure på hvordan det her kommer til å gå :-)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...