14.11.10

På Blå

Lenge siden jeg har reklamert for Blå i Oslo nå. Har du litt dårlig tid før jul til å lage alt du hadde tenkt deg i septemeber så er dette ett av stedene som anbefales på det varmeste.

Hva med håndlagde pulsvarmere?
Bare det å vandre langs Akerselva, være litt sulten (eller tørst) og få i seg en matbit på en gusten novemberdag er verdt besøket. Og prisene er det jo heller ikke noe å si på.

God mat til en billig penge.
Og se hva jeg kom over på en såpe- og duftstand, dekor med Arne & Carlos' julekuler. Bra de kjenner sin besøkelsestid :)

Julekuler!
Kjenner du ikke til Blå så må du besøke det ved anledning. Det ligger ved Akerselva, og bare noen minutters gange (10 min) fra f.eks. Karl Johans gate, se kart her.

5 kommentarer:

 1. Nesten så jeg kan kjenne duften! Synd vi har flyttet fra Sagene...

  SvarSlett
 2. Koselig å se stemning fra Blå :-) Alt for lenge siden jeg har vært der!

  SvarSlett
 3. Oi, blir det som en julemesse eller så? :)

  Fint at noen har hatt overskudd og tid til å lage julegaver vi andre ikke fikk tid til.

  SvarSlett
 4. Nice to see this rather than all the "stuff" that just about hits you in the face here in the US when you walk in a store -- it is TOO much and enough to make you want to not buy anything .... basically, after Halloween, they put out Xmas stuff.

  SvarSlett
 5. Lenge siden jeg har vært der selv, men kan også varmt anbefale markedet på Blå!

  Tusen, tusen takk for flott pakke, den kom før helga og ble åpnet i en fart! Nydelig garn, gleder meg til å bruke det - tror faktisk jeg skal prøve meg på et par sokker. Er på reisefot så det er litt kaotisk for tida, skal blogge det så snart jeg er på plass i nye omgivelser.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...