10.11.10

Ja takk!

Det er ikke lenger bare Pickles som har monopol på stilige puffer. Nå har den spanske designeren Patricia Urquiola kommet med en hel strikkebrukskolleksjon for Gandia Blasco (sitter du på jobben og surfer? Lenke fører til nettsted som automatisk spiller musikk ...)


Ja takk, jeg kunne godt tenke meg en sånn en. Men i motsetning til Pickles sine så spørs det om disse er så enkle og greie å strikke sjøl?

6 kommentarer:

 1. Kjempe stilige! :)

  SvarSlett
 2. De var rålekker, kunne også tenkt meg noen slike :-)

  SvarSlett
 3. De er svææære! Tar nok en stund før man får en slik en ferdig...for å ikke tenke på stuffingen ;) Men kule, ja det er de!

  SvarSlett
 4. Så skönt det verkar!
  Hälsningar
  Ulla

  SvarSlett
 5. but ... are they comfortable LOL?

  SvarSlett
 6. Klokka er 06:45 og eg er innom bloggen din for å sjekke om det er noko nytt. Ein kan jo lure på kvifor eg brukar tid på å surfe på eit slikt tidspunkt, men det er ei anna historie...
  Uansett, eg ser at det allereie er 18 som har vore innom før meg i dag ( teljaren som er til høgre ). Det gjer at eg vert svært imponert! Atten stykkjer har vore innom før fuglane så mykje som har opna eit augelokk?!? Du har jammen ein populær blogg!

  Ha ein god dag!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...