1.11.10

Fellestur til Rhinebeck, USA, oktober 2011?

Jeg har fått en henvendelse fra en annen strikker (og garngærning!) som lurer på om det hadde vært noen interesse for en fellestur fra Norge til New York City/ullfestivale Rhinebeck i oktober neste år? Jeg hadde også synes det hadde vært veldig hyggelig å reise sammen med flere, i en ikke altfor stor gruppe. Det går jo direktefly til New York City, og nå som SAS også skal starte opp en ny rute så blir det kanskje enda billigere. Hotellet jeg lå på nå sist kan også anbefales, sentralt og relativt rimelig. Fly og hotell i en uke i NYC, pluss buss og billett til Rhinebeck kom på ca. 10 000, og det fins mange rimelige alternativer til mat og å komme seg rundt - så vel som at mange museer har dager som er gratis inngang. I det hele tatt, prismessig skulle det vel være overkommelig for veldig mange?Det dyreste vil antageligvis være alle tingene man kjøper på ullfestivalen - og kanskje overvekta på flyet tilbake ;)

Eksempel på overvekt!
Noen av dere som har kommentert denne bloggen har fortalt at dere gjerne skulle vært der, men kjenner at språket hindrer dere. Hvis vi hadde reist en grupp ville det blitt et mindre problem, ville det ikke?

Hvis dere ikke har lyst til å kommentere her i bloggen min så kan dere også sende meg en e-post på theneedlelady@gmail.com - får dere ikke svar av meg har den ikke kommet igjennom).

23 kommentarer:

 1. Åh............ JA. Kan jeg her og nå melde meg på? Hadde vært så hyggelig å reise med noen andre.
  Jeg begynner å spare NÅ

  SvarSlett
 2. jeg vil,jeg vil!!!

  SvarSlett
 3. Åååå det hadde vært noe ja :) Men tror det blir bare en drøm for min del....

  SvarSlett
 4. Akkurat nå kjenner jeg at jeg gleder meg til ungene blir litt større. Da skal mor strikkereise hele verden rundt :-)
  God tur!

  SvarSlett
 5. Jeg kjenner at det er litt som hos Ugla, jeg kan nok ikke bare strikkereise verden rundt uten å ha med ungene (og mannen) så jeg fortsetter NY reisetrenden min... jeg er enten for tidlig eller for seint ute. Har vært der to ganger i oktober tidligere (for tidlig ja) og skal nå over i desember (for seint ja).. men jeg rusler litt i dine fotspor og satser på at jeg i det minste får kommet meg innom noen garnsjapper om jeg ikke akkurat er på festival. Fordelen med å reise med familien er jo at jeg kan fordele bagasjen min over flere personer, slik at garnposene ikke fyller en koffert alene :) Men jeg digger dine "reisebrev" så jeg håper du fortsetter med utfluktene dine..

  SvarSlett
 6. Anonym1.11.10

  New York med strikking - det høres jo bare fantastisk ut! Spesielt når man har sett dine blogginlegg tidligere! Bare dumt med sånne ting som jobb og lån og sånn... Ja,ja. Jeg får strikke hjemme og drømme om New York - nesten det samme, ikke sant?

  SvarSlett
 7. Anonym1.11.10

  Jeg er med :o)) Men, vet egentlig ikke før over nyttår, hvordan planene mine blir. MEN, Woolfestival derimot, der er det store sjanser for at jeg drar :o)

  SvarSlett
 8. HK, da er det 2 fra Bergen :)

  Så hyggelig at noen av dere i hvert fall har tenkt tanken om å bli med. Dette er jo ikke noe som bestemmes i dag, Nina, Daria, HK, vi får se på det som en prosess fram til vi begynner å søke om visa og sånt i august-september neste år. Men det er jo fint å begynne å spare litt, da ;D
  Jeg forbereder en annen blogg vi kan gå til og diskutere sammen sånn etter hvert.

  Dere som vet det ikke er mulig, det kommer alltids et nytt år, nye muligheter.

  SvarSlett
 9. Jeg ville have elsket at være afsted, men det passede bare ikke ind denne gang. Og jeg kan klart tilslutte mig ideen om at tage med på tur med andre strikkere - om ikke andet for at dele oplevelsen. Så jeg håber dine gode ideer fanger nogen i Danmark, som også ville være interesserede i en tur.

  I øvrigt - lækkert, lækkert garn. Nu sidder jeg endnu engang og savler mens jeg læser din blog...

  SvarSlett
 10. Ja, jeg blir med jeg!

  SvarSlett
 11. Oi, det hadde vært noe! Men må nok vente til den "verste" småbarnsfasen har gitt seg - så får jeg kose meg med reisebrev så lenge ...

  SvarSlett
 12. Ah, det hadde vært fantastisk! Skal jammen se om jeg kan klare å spare opp til en tur, jeg og.. Dobbel moro å reise med andre strikkere! :)

  SvarSlett
 13. Anonym1.11.10

  Det hadde vore kjekt!! Men, der er nok andre ting som kjem foran på prioriteringslista.. ;)

  Men, ein gong i framtida.. då skal eg óg reise!! (og eg vil svært gjerne reise med deg, altså) :D

  SvarSlett
 14. Jeg sitter bare og lurer på om man kan omgå overvektsproblemet ved å strikke veldig veldig fort og ta på seg garnet man har kjøpt. Jeg kan jo ikke dra, så det er et hypotetisk problem for meg selvfølgelig, men man kan jo leke med tanken? :)

  SvarSlett
 15. Anonym2.11.10

  Ann - Jeg har allerede reisetillatelse for 2 år til USA :o) Så da er det bare at tiden må passe :o)

  SvarSlett
 16. OMG! Kjøpte du så mye garn???! :D *dåååååne* Av og til drømmer jeg om å være deg, altså!

  SvarSlett
 17. Å, jeg vil gjernereise på garngalskaps-tur!

  Her skal det finnes fram egen sparebøsse med en gang :o)

  SvarSlett
 18. JAAA, jeg vil gjerne være med... :O))
  Helt siden jeg leste ditt innlegg om når du var der sist, har jeg hatt lyst til å reise. Så når du nå går i bresjen for en fellestur, kan jeg ikke la sjansen gå fra meg..., jeg blir med! Spare, spare, spare.... :O))

  Nå er jeg skikkelig i 100.... ;O)

  SvarSlett
 19. Makrellskyer, eh, nei ... bare en illustrasjon ;)

  Marit og Synnøve Olava (og dere andre), jeg tar kontakt direkte om litt, kanskje tidlig på nyåret - notert bak øret :D

  SvarSlett
 20. Jeg har lenge drømt om å reise dit. Hvem vet, kanskje jeg klarer å finne penger til det i 2011. Vel, kanskje jeg bør sjekke datoen først.

  SvarSlett
 21. Dette kunne jeg veldig gjerne tenke meg å være med på!!!

  SvarSlett
 22. Tell me this isn't all Wollmeise?!

  SvarSlett
 23. jeg er ganske sikker på at jeg vil være med på dette. Høres supert ut.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...