4.10.10

Gjesp

Første diagram av vognteppet Vestlandet er ferdigstrikka. Jeg angrer ikke på at jeg valgte denne mønsterborden - bortsett fra at den var grusomt kjedelig å strikke. Og jeg veit grunnen også. På de 11 omgangene som diagrammet går over er det bare 2 omganger som kan strikkes uten å snurre tråden.Ja, jeg veit, jeg lider av snurretrådenrundthver3.maske-sykdommen, men så vidt jeg veit er det ikke noen kur mot den lidelsen. Eller selvpålagte plagen. Jeg bare for ikke å få for lange tråder på baksiden.

Men nå har jeg strikket mine fem repitisjoner av bladrankemotivet, og jeg skal over til noe mer spennende, jaktmotivet.

13 kommentarer:

 1. Mønsteret er kjempefint, men jeg forstår din garn-snurre-forbi, for det er noe jeg lider av selv! Og så finnes det vel ingen kur?!

  Med ønske om en fin snurre-fri uke!

  Cahtrine :-)

  SvarSlett
 2. Dette blir virkelig flott.
  Og snutte tråden? Jepp, eg e et meget aktivt medlem av den klubben :oD

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Nydelig, har aldri sett det mønstre før. Jeg å lider av garn-snurring :)
  Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 4. Jeg er veldig glad for å høre at det er flere med samme sykdom. Jeg leste nettopp en tråd på Ravelry hvor det nesten ble gjort narr av oss. Og kanskje det ikke trengs så mye snurring som jeg vil ha det til, men la meg nå ha plagene mine i fred'a ;D
  Linda, det er gammelt latvisk bladmønster, hentet fra en vottebok.

  SvarSlett
 5. Teppet ditt blir jo flott, selvsagt:-)
  Jeg er helt enig med deg i snurringen. Jeg er så forundret, når jeg strikker barnetøy, at det lages mønster der tråden går over 6-7-8 masker. Da må man snurre ellers så setter barna fingeren (eller seler henger seg opp) i tråden og drar maskene ut. Lykke til!

  SvarSlett
 6. den blir kjempefin,så ikke gi opp:)gleder meg til å se fortsettelsen på den:)

  SvarSlett
 7. Gleder meg til å se dette ferdig! Det ser lekkert ut så langt!

  SvarSlett
 8. Dette blir kjempefint!
  Jeg følger spent med på fortsettelsen.

  Pernilla

  SvarSlett
 9. Dette blir jo lekkert! Og selvfølgeig skal du få ha snurringa di i fred - jeg snurrer også som besatt når jeg strikker votter og sokker og sånt det fingre/tær ellers kan sette seg fast i løse tråder. Men siden teppet skal fores med stoff bakpå, kan du jo spare tid på å snurre litt SJELDNERE kanskje (hver 4. for eksempel, ettersom det passer med mønsteret)? Nei, det var bare et forslag, jeg skal ikke blande meg opp i andre folks snurring, unnskyld...

  (Tror forresten ikke snurring er en SYKDOM, snarere god og skikkelig strikketeknikk, vil jeg kalle det. For oss som har vokst opp i selbuvottens hjemland osv...).

  SvarSlett
 10. elimor4.10.10

  Du kan snurresyte så mye du vil, men nydelig blir det!

  SvarSlett
 11. Det blir skikkelig fint da! Verdt litt kjedsomhet..

  SvarSlett
 12. Mot slike lidelser tror jeg eksposisjonsterapi er effektivt. Et babyteppe med snurring max hver 7. maske, og så er du kurert!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...